пʼятниця, 01 березня 2013 16:41

Олександр Шовковський жодного разу не був на дні народження доньки

Олександр Шовковський жодного разу не був на дні народження доньки
Для маленької Саші зняли мультфільм Фото: korrespondent.net

Футболіст Олександр Шовковський та дизайнер Ольга Альонова створили мультфільм про дівчинку Сашеньку і заговорили в ньому власними голосами. Прем'єру приурочили до четвертого дня народження доньки Саші, повідомляє ТСН.

"Ми думали з Олександром що такого цікавого, незвичайного можна було подарувати дитині не матеріального. І вибір припав на створення мультфільму. Мультик про Сашеньку", - розповіла Альонова в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Казкова історія про Сашеньку базується на реальних буднях маленької Шовковської.

"Ми створили повністю проекцію нашого будинку, її кімнати. Там трохи можна відчути атмосферу будинку", - підкреслила Ольга.

Прем'єра п'ятихвилинного фільму відбулася у самий день народження дівчинки. Та головна глядачка твору не оцінила.

"Вона навіть не до кінця зрозуміла, що дітки слухали і дивилися цей мультик, затамувавши подих. І я думаю, що коли вона знову подивиться його, вона зможе зрозуміти, що це дійсно мультик присвячується їй", - зазначила дизайнер.

Вітали маленьку Шовковську більше десятка дітлахів. Одним із найдорожчих гостей був старший син Шовковського від першого шлюбу 17-річний Владислав.

"Влад теж приїжджав, вітав Сашеньку. Чудово, що діти, незважаючи на велику різницю, раді бачити один одного"??, - підкреслила Альонова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Олександра Шовковського вирішив вступати до університету Шевченка на кібернетику

Єдиний, хто пропустив свято Саші, її тато. Шовковський-старший у той день перебував із "Динамо" за кордоном. Альонова зауважує, що до частих від'їздів чоловіка-футболіста їй досі звикнути важко. Навіть за 12 років спільного життя.

"Чому ми вирішили зняти мультфільм. Бо Олександра не було на дні народженні Сашеньки. І власне він ще жодного разу не був у неї на дні народження", - зізналася Ольга.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Шовковський жодного разу не був на дні народження доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі