четвер, 03 травня 2012 09:05

Миколі Баскову видалили апендикс

Миколі Баскову видалили апендикс
Фото: topnews.ru

Відомому співакові Миколі Баскову стало погано на зйомках популярного ток-шоу "Шлюбне агентство Миколи Баскова". За повідомленнями ЗМІ, "золотий голос Росії" був терміново госпіталізований в одну з московських клінік, де був екстрено прооперований через запалення апендикса.

Сам співак, чемно відповідаючи на питання кореспондента РИА Новости, відмовився від коментарів на тему свого самопочуття.

ЗМІ пишуть про те, що операцію з видалення апендикса проводив особисто завідувач хірургічним відділенням ВАТ РЖД професор, доктор медичних наук Олексій Северцев, який довгий час очолював хірургічне відділення Клінічної лікарні № 1 при Управлінні справами президента Росії.

Прес-секретар співака Марина Наумова раніше заявляла, що причиною госпітазаціі могла стати перевтома співака. У той же час, серед причин різкого погіршення здоров'я Миколи Баскова деякі ЗМІ називали занадто жорстку дієту, якої останнім часом дотримувався "золотий голос Росії".

Зараз ви читаєте новину «Миколі Баскову видалили апендикс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі