вівторок, 13 березня 2012 16:54

Микола Басков подарував на 8 Березня мамі машину

Микола Басков подарував на 8 Березня мамі машину

Микола Басков подарував матері білий автомобіль. Про це співак розповів Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Вона давно мріяла і я їй подарував машину. Автомобіль білого кольору. У неї мрія була давно, щоб у неї була біла машина", - зізнався артист.

Басков відзначив, що мати досі керує автомобілем, хоча у неї є водій.

"Приємно виконувати якісь мрії. Ми з татом виконали її мрію, тому що ми вирішили зробити подарунок навпіл", - поділився співак, зазначивши, що вся машина була прикрашена метеликами, коли її дарували.

Між тим, Басков розповів, що багатьох жінок привітав з 8 Березня.

"У мене велика кількість знайомих, рідних. Кому смс-ки, кому квіти відправив. Всі раді, всі щасливі", - підкреслив він, зазначивши, що колишню дружину не вітав і навіть не знає її номера телефону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Басков пожертвував сином заради творчості

Днями колишня кохана Баскова Оксана Федорова народила сина. Співак першим привітав дівчину у слід за її чоловіком.

"Я вранці написав смс-ку, привітав. Це щастя. Вона давно про це мріяла. Я з таких людей, які радіють... Щось не вийшло, щось не склалося. Ну чому я повинен радіти якимось неперемогам? Я навпаки радію успіхам", - поділився він.

Зараз ви читаєте новину «Микола Басков подарував на 8 Березня мамі машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі