вівторок, 24 січня 2012 16:27

Микола Басков вирішив відкрити шлюбне агентство

Микола Басков вирішив відкрити шлюбне агентство

Микола Басков на хвилі свого успіху тамади на весіллі Алли Пугачової та Максима Галкіна прийняв рішення відкрити шлюбне агентство імені себе.

Микола Басков заявив, що відкриє агентство в найближчий місяць і додав, що клієнти у нього вже є.

"У мене дуже широке коло знайомств. Багато хто з тих, кого я знаю, досі не знайшли свою половинку. Знайомі дівчата постійно просять взяти їх з собою на тусовку і познайомити з кимось зі своїх друзів. Знайомі чоловіки регулярно радяться з приводу вибору дами серця. Я зрозумів, що в мене до цього талант, і вирішив зайнятися сватанням професійно", - заявив співак.

"Золотий голос Росії" не втомлюється себе нахвалювати. Басков заявив, що має серйозний досвід у подібних речах, а також нагадав, що саме він провів весілля примадонни російської естради Алли Пугачової та Максима Галкіна: "Толк у шлюбі я знаю як ніхто інший. До речі, не забувайте, хто провів головне весілля країни! <...> І взагалі, у мене великий послужний список на цьому терені".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Басков схуд за допомогою шпинату

Артист також повідомив, що його шлюбне агентство майже готове до відкриття, штат професіоналів набраний. Між тим Микола Басков своїм новим проектом не уникнув порівнянь з іншого свахою, співведучою програми "Давай одружимося" Розою Сябітовою, яка, на відміну від того ж Баскова, дуже довго і серйозно займається звідництвом. Однак на цей рахунок тенор абсолютно спокійний: "У нас немає нічого спільного. Вона - сваха зі стажем, зі своїм особливим підходом. Тим більше у неї жіночий погляд на це питання, а в мене - чоловічий. Я думаю, ми будемо складати один одному здорову конкуренцію".

Зараз ви читаєте новину «Микола Басков вирішив відкрити шлюбне агентство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі