неділя, 17 квітня 2022 18:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Нікітюк у своєму будинку поселила майже 60 переселенців та їхніх домашніх улюбленців

Нікітюк у своєму будинку поселила майже 60 переселенців та їхніх домашніх улюбленців
Леся Нікітюк поселила в своєму будинку майже 60 переселенців та їхніх домашніх улюбленців. Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Телеведуча і блогерка Леся Нікітюк надала власний будинок у Хмельницькому для українців, які вимушено покинули свої домівки в містах, де йдуть бойові дії.

У своєму будинку зірка прихистила майже 60 переселенців та їхніх домашніх улюбленців. Про це розповіла в інтерв'ю "Слава+".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мужньо захищав Україну" - Alyona Alyona повідомила про загибель близької людини

"Вдома жили майже 60 людей та майже 18 собак, котів, морських свинок і так далі. Мама просто не вигрібає таких обсягів, а я постійно у притулку для переселенців. Ми постійно щось вантажимо, завантажуємо, розвантажуємо, збираємо продукти харчування, гуманітарку, відправляємо. Тобто, тут такий конвеєр", - поділилася ведуча.

Музикант і ведучий Коля Сєрга, який зараз захищає Україну від російських загарбників у лавах ЗСУ, знову звернувся до ексколеги Регіни Тодоренко. Цього разу - востаннє, зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Нікітюк у своєму будинку поселила майже 60 переселенців та їхніх домашніх улюбленців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі