субота, 27 жовтня 2012 11:19

Невістці Януковича заборонили говорити

Невістці Януковича заборонили говорити

24 жовтня дружина молодшого сина президента України — Ольга Янукович — з'являється на показі колекції одягу донецької дизайнерки Ксенії Мамедової. Ольга змінила імідж, перефарбувалась з брюнетки у блодинку та схудла.

Одягнута у чорний довгий піджак, губи нафарбовані темно-вишневою помадою. Сідає за останній кутовий столик у київському ресторані "Базар" на Бесарабській площі. Дістає iPod і починає грати в іграшку. Поряд біля неї сидить дитина дизайнерки, чоловік схожий на охоронця та прес-секретар Віктора Януковича-молодшого Лідія Шевченко. У мікрофон жіночий голос оголошує, що показ відбудеться за підтримки Віктора Януковича.

"Говорять, що половина одягу з колекції купила сама Ольга Янукович", - розповідає білявка з бокалом вина.

Колекція одягу зимова. Дизайнер показала короткі та довгі сукні, спідниці, сорочки, костюми та пальто з елементами чорного мережива. Кольори — білий, бежевий, молочний, чорний, смарагдовий. Мінімальна ціна сукні — дві тисяча доларів.

"Оля моя дуже хороша подруга та клієнтка, - каже Ксенія Мамедова. - Вона не дає коментарі, скоро вибори. Замовляла у мене одяг кілька разів. Востаннє це була сукня на її День народження".

Ольга Янукович з журналістами не спілкується.

"Мені чоловік заборонив говорити і давати якесь інтерв'ю", - каже вона.

З посмішкою відвертається від журналістів, після чого спускається на поверх нижче і забігає у гримерку моделей. Біля дверей стоять двоє охоронців — чоловік та жінка. По рації передають чи біля дверей немає людей. Янукович сидить у комірчині з півгодини, після чого охорона всіх відштовхує і вона вибігає з ресторану. Декілька хвилин стоїть на проїжджій частині дороги біля "Арени сіті".

"А що це за "звєзда", ти знаєш?", - каже паркувальник.

"Не знаю. Може, це Мазурка ловлять?", - припускає його колега.

Ольга Янукович сідає у чорний "Фольксваген "Туарег".

Зараз ви читаєте новину «Невістці Януковича заборонили говорити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі