субота, 28 травня 2016 13:27

"НеАнгели" під час сварок жбурляють одна в одну склянки

"НеАнгели" під час сварок жбурляють одна в одну склянки

Гурт "НеАнгели" вже 10 років разом на сцені, у дівчат непростий характер, але вони запевняють, що дуже швидко відходять, про це розповіли у передачі "Світське життя " на телеканалі 1+1.

"Коли два халерика працюють у колективі, то можна палець показати і почнеться сварка", - говорить Слава з гурту "НеАнгели".

"Коли ми їхали одного разу, були великі кучегури, сніг, ми зупинились на 6 годин у потягу, була велика сварка, стакани летіли, слава Богу ні в кого не потрапили", - додає інша солістка колективу, Вікторія.

"Слава Богу це не залишається у пам'яті, ми не мстиві, ми дуже відходчиві. Ми не замінні, багато хто не міг зрозуміти, як ми народились у різних мам, тому що спочатку говорили, що ми сестри", - говорять артистки.

Під час другої вагітності Слава попросила продюсера колективу, Юрія Нікітіна знайти їй заміну, але дует не склався.

"Я просила його, бізнес пропадає, я казала: шукайте, я навіть сама присилала кадидатури і були репетиції у Віки, але заміни мені немає", - говорить Слава.

Нагадаємо, Юрій Нікітін розповів, якими бачить "НеАнгелів".

"Дівчата народжені співати, це їхнє головне життєве покликання, це їх місія, вони не можуть без сцени, публіки", - говорить Юрій Нікітін.

"Віка і Слава гарні люди, якщо б вони були з гнильцем, то і яблучко б не дозріло", - підтримує чоловіка його дружина, співачка Ольга Горбачова.

"В принципі всі артисти, це дітки маленькі, і як ти зі своєю донькою розмовляєш, так треба говорити і з Ірою Білик, і зі Славою", - додає Горбачова.

Зараз ви читаєте новину «"НеАнгели" під час сварок жбурляють одна в одну склянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі