понеділок, 22 серпня 2022 20:16

Спецтема: Війна Росії проти України

"Найважча робота у світі" – у яких військах ЗСУ не бачить себе Педан

"Найважча робота у світі" – у яких військах ЗСУ не бачить себе Педан
Ведучий Олександр Педан розповів, в яких військах ЗСУ не бачить себе. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Шоумен Олександр Педан стоїть на тимчасовому обліку у військкоматі в Хмельницкому.

Ведучий проєкту Improv Live Show, який покаже "Новий канал", був на початку війни у військкоматі. Цим поділився в YouTube-проэкті "Слава+".

"Мені одразу відповіли: "Ти не офіцер запасу, не маєш досвіду й не навчався на військовій кафедрі. Можеш хіба що водієм". А потім відверто сказали: "Ти зараз багато робиш, і це важливіше. Якщо треба буде, є контакти, ми тебе знайдемо", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через образу українців: Олег Скрипка пригадав бійку з Дугіним

Педан зізнався, що, якби йшов на передову, то воював би в артилерії. Найбільше бачить себе там.

"Тому, що в піхоті зараз складно. У них найважча робота у світі. Уявіть: хлопці й дівчата сидять в окопах. Хоч як би хотіли, вони не можуть стріляти по ворогу, тому що відстань не дозволяє. А по них ворог поливає всім: мінами, бомбами, ракетами, касетами, чим завгодно. Та якщо вони звідти підуть, то туди прийдуть орки. Це найважча робота! Я екстраверт, мені там буде важко морально. А от арта працює швидко. Був у ракетників, бачив, як вони працюють. Їх відстежують, їм прилітає, тому потрібно швидко переміщуватися. Відстрілялися – переїхали. Весь світ просто пишається нашою артилерією. Та й узагалі всіма нашими військовими", – розповів він.

Педан розповів, які має традиції з рідними. Ведучий з дружиною Інною також їх дотримуються, а ще 17-річну Леру й 5-річного Маріка навчають.

Зараз ви читаєте новину «"Найважча робота у світі" – у яких військах ЗСУ не бачить себе Педан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі