понеділок, 22 серпня 2022 10:36

Через образу українців: Олег Скрипка пригадав бійку з Дугіним

Через образу українців: Олег Скрипка пригадав бійку з Дугіним
Співак Олег Скрипка згадав, як вдарив путінського пропагандиста Олександра Дугіна ще наприкінці 1990-х. Фото: instagram.com/o.skrypka

Співак Олег Скрипка згадав, як вдарив путінського пропагандиста Олександра Дугіна, чию доньку днями підірвали в авто.

Інцидент стався наприкінці 1990-х. Тоді між ідеологом "русского мира" і музикантом сталася бійка. Скрипка пригадав її на сторінці у Facebook.

"Ще до початку військової агресії з боку Росії, наприкінці 1990-х, мали місце конфлікти в кулуарах московських нічних клубів. І вже тоді вони закінчилися нашою перемогою. Слава Україні", – написав він.

До цього допису виконавець прикріпив скріншот матеріалу місцевого ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські "ліберали" плачуть за українофобкою Дугіною, яка їла черешню в окупованому Мелітополі

"У тісній гримерці "Акваторії" українські рокзірки уважно слухали промову Дугіна, який трактував українців як зрадників Великої Євразії. У повітрі запахло національним розбратом. Олег Скрипка, кутаючись в легке пальтечко попрямував до виходу, і зіткнувся з геополітиком", – йдеться в статті.

Тоді видання написало, що при зіткненні Дугін обматюкав Скрипку. Реакція музиканта була блискавичною.

"Дугін, зустрівши українця, обматюкав його. Той, у відповідь не сказавши ні слова, злетів у повітря і завдав блискучий удар ногою в щелепу росіянина", – зазначили в матеріалі.

За ліквідацією дочки путінського пропагандиста та ідеолога Олександра Дугіна – Дар'ї, яка сама неодноразово виправдовувала російську агресію, стоїть "Національна республіканська армія".

Підрив її машини у Підмосков'ї – це партизанська акція, метою якої є опір кремлівському режиму. Про це на каналі "Ранок Лютого" заявив опозиціонер Ілля Пономарьов.

Він підтримав дії "Національної Республіканської Армії". За його словами, вона не воює з мирним населенням і не здійснюватиме акції проти цивільних об'єктів.

Зараз ви читаєте новину «Через образу українців: Олег Скрипка пригадав бійку з Дугіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі