вівторок, 22 серпня 2023 12:48

Модель plus size із 40-им розміром грудей продає поношену білизну одруженим чоловікам
7

Карла Джеймс продає свою білизну одруженим чоловікам
Фото: instagram.com/karlajamesofficial
Карла Джеймс продає свою білизну одруженим чоловікам
Карла Джеймс продає свою білизну одруженим чоловікам
Карла Джеймс продає свою білизну одруженим чоловікам
Карла Джеймс продає свою білизну одруженим чоловікам

Англійська модель 34-річна Карла Джеймс із 40-им розміром грудей, заробляє на еротичних фото. Вона також продає свою білизну чоловікам.

Блогерка має легіон шанувальників, які підтримують її кар'єру, пише Daily Star.

"У мене є чоловіки, які підписуються лише для того, щоб надіслати мені гроші без будь-якої причини. Вони просять мене спустошити їхній гаманець. Особисто я вважаю, що це чудово. Є підписники, які живуть таємним життям від своїх партнерів і люблять купувати мій одяг і бюстгальтери, щоб їхні подруги чи дружини могли носити їх і насолоджуватися рольовою грою, прикидаючись, що вона – це я", – розповіла інфлюенсер.

Вона хвилюється, що підписники стають нав'язливими і переслідують її.

"Чоловіки чекали понад шість годин, щоб зустрітися зі мною. Той факт, що люди стають одержимі тим, що вони бачать в інтернеті, дуже лякає. Вони не можуть зрозуміти, що модель – це моя робота, і я не та гламурна супервпевнена дівчина, яка працює 24/7", – зазначила жінка.

Карла не планує найближчим часом залишати індустрію, оскільки їй подобається те, що вона робить, і гроші, які вона на цьому заробляє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дивиться футбол і може замінити автомобільну шину. 21-річна модель заробляє $30 тис. у ролі "дружини на прокат"

За її словами, робота в секс-індустрії приносить різноманітні переваги. Це дозволило їй подорожувати прекрасними куточками світу, зустрічаючи надихаючих людей.

"Я завжди буду вдячна за досвід і життя, які мені вдалося побудувати та створити протягом моєї кар'єри. Я живу комфортним, щасливим життям, і найпрекраснішим є те, що я можу працювати з будь-якої точки світу", – підсумувала Джеймс.

Колишня мормонка, мати чотирьох дітей Холлі Джейн заробляє близько $45 тис. на місяць, продаючи сексуальні фотографії. Жінку вигнали з церкви й назвали повією через її нову роботу. Один з відвідувачів церкви розповів про її діяльність місцевому єпископу. Той намагався переконати її змінити свій спосіб життя. Зірка соціальних мереж вірить, що Бог підтримує її кар'єру, яка виявилася дуже прибутковою.

Зараз ви читаєте новину «Модель plus size із 40-им розміром грудей продає поношену білизну одруженим чоловікам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі