пʼятниця, 10 лютого 2012 12:41

Міранда Керр не перестає дивувати своєю стрункою фігурою
7

Міранда Керр разом з чоловіком Орландо Блумом і сином Флінном зараз знаходиться в Австралії. Сімейство прилетіло до Сіднея на минулому тижні на весілля друга.

Як модель Victoria's Secret Міранда більшу частину свого часу проводить в бікіні або в спідній білизні.

І хоч дівчина всього на всього відпочивала в компанії подруги і сім'ї, на фото 28-річна модель в своєму крихітному зеленому бікіні виглядала як під час гламурній фотосесії, пише The Daily Mail.

Керр насолоджується відпочинком, так як з часу прильоту на свою батьківщину тільки й робила, що працювала на знімальному майданчику і червоній доріжці.

Міранда в черговий раз продемонструвала свою підтягнуту фігуру і довгі ноги. На моделі був крислатий капелюх для захисту від пекучого австралійського сонця і темні окуляри.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Міранда Керр у відкритому купальнику розляглася на катері

Доглядати за однорічним сином Міранді допомагав чоловік актор Орландо Блум. Дбайливий батько носив малюка на руках і всіляко розважав, щоб мати змогла вдосталь відпочити за келихом шампанського.

Однак коли хлопчик заплакав зірка "Піратів Карибського моря" віддав сина матері для поцілунків і обіймів.

Зараз ви читаєте новину «Міранда Керр не перестає дивувати своєю стрункою фігурою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі