пʼятниця, 17 червня 2011 10:56

Міка Ньютон знімає квартиру в Лос-Анджелесі за $3000

Міка Ньютон знімає квартиру в Лос-Анджелесі за $3000

Міка Ньютон переїхала жити до США. Співачка підписала контракт з американською компанією JK Music Group на запис трьох альбомів.

"Найближчі п'ять років головне місце проживання у неї буде Лос-Анджелес. Коли все налагодиться, ми плануємо, щоб вона раз на півроку приїжджала в Україну", - розповів Gazeta.ua продюсер співачки Тимофій Нагорний.

За його словами, Ньютон в серпні запише кліп, презентація якого відбудеться у вересні.

"Зараз вона поїхала з Ренді Джексоном, співпродюсером, в Нью-Йорк. Планує кілька зустрічей і концертів там. Вона вже дала перше інтерв'ю "Los Angeles Times". Все йде за планом і я сподіваюся, що ми свої мрії втілимо в життя", - зазначив продюсер.

Нагорний підкреслив, що день Міки Ньютон розписаний по хвилинах.

"Записати пісні, прибрати акцент, поставити вокал - це все дуже складно, це дуже кропітка робота. Це і вокал, і тренування, і танці, і поїздки, і інтерв'ю. З нею працює велика команда професіоналів, які вперше слов'янку виводять на американський і світовий шоу-бізнес", - поділився він.

Продюсер розповів, що зі співачкою в Америці зараз знаходиться його брат Андрій, який є громадянином США.

"В день Святого Миколая 19 грудня вона буде в Івано-Франківську на фестивалі "Мистецький храм", а потім повернеться назад в США. Коли все налагодиться, ми плануємо, щоб вона раз на півроку приїжджала в Україну", - зазначив Нагорний.

Співачка зараз живе в 3-кімнатній квартирі в центрі Лос-Анджелеса, вартість оренди якої становить $3000.

"Там є басейн, тренажерний зал і всі умови для комфортного проживання", - підкреслив продюсер.

Нагадаємо, позавчора співачці присудили урядову премію в розмірі 3400 грн.

"Під скромним прізвищем Оксана Грицай, студентка університету культури і мистецтв, знаходиться співачка Міка Ньютон, яка посіла четверте місце на "Євробаченні", - зазначив міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник.

Однак, як розповів Gazeta.ua Тимофій Нагорний, до нього офіційно ніхто не звертався.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон знімає квартиру в Лос-Анджелесі за $3000». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі