середа, 15 червня 2011 16:51

Табачник виділив Міці Ньютон премію в 3400 грн

Табачник виділив Міці Ньютон премію в 3400 грн

Співачці Міці Ньютон, яка цього року представляла Україну на конкурсі "Євробачення", присуджена урядова премія в розмірі 3400 грн. Таку ж нагороду в числі інших отримають біатлоністки Валентина і Вікторія Семеренки, дворазова чемпіонка Європи з плавання Дарина Зевіна.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, питання "Про присудження премії Кабінету міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України" було розглянуто на сьогоднішньому засіданні уряду.

За словами міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника, кандидатури на премію розглядає спеціальна комісія, розмір кожної становить 3400 грн, всього присуджується 60 таких премій. Усі кандидатури визначалися таємним голосуванням, і переможцями стали ті, хто набрав найбільшу кількість голосів.

"Під скромним прізвищем Оксана Грицай, студентка університету культури і мистецтв, знаходиться співачка Міка Ньютон, яка посіла четверте місце на "Євробаченні", - зазначив міністр.

За словами Табачника, всього премія присуджується у шести номінаціях - виробничі, наукові, творчі, спортивні досягнення, особиста мужність і внесок у забезпечення розвитку молодіжного руху.

"Дуже цікаві люди отримали номінацію за особисту мужність. Це, як правило, представники пожежної охорони, є просто люди, які врятували дітей при пожежі або на воді", - розповів він.

Нагадаємо, у фіналі пісенного конкурсу "Євробачення-2011" в Дюссельдорфі Міка Ньютон з піснею "Angel" зайняла четверте місце.

Зараз ви читаєте новину «Табачник виділив Міці Ньютон премію в 3400 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі