четвер, 16 червня 2011 16:12

Нагорний не знав про присудження Міці Ньютон премії від Табачника

Нагорний не знав про присудження Міці Ньютон премії від Табачника

Продюсер Тимофій Нагорний не чув про присудження Міці Ньютон урядової премії в розмірі 3400 грн.

Нагадаємо, вчора питання "Про присудження премії Кабінету міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України" було розглянуто на засіданні уряду. Таку ж нагороду в числі інших отримають біатлоністки Валентина і Вікторія Семеренки, дворазова чемпіонка Європи з плавання Дарина Зевіна.

"До мене, як до продюсера Міки Ньютон, ніхто офіційно не звернувся. Ми не розраховували на підтримку держави ні коли їхали на "Євробачення", ні коли проходили відбірковий тур, ні коли робили промо. Я вважаю, що у нас багато соціально нужденних людей, яким потрібно допомагати: ветерани, діти. Міка Ньютон розвивається. У неї є і директора, і продюсери, які допомагають відкрити її творчий потенціал, баланс. Тому ми не розраховували і не розраховуємо на це (премії - ред.)", - заявив Gazeta.ua Нагорний.

"Я вважаю, що українські політики, керівництво країни недооцінюють конкурс "Євробачення". Це дуже серйозна складова для підвищення авторитету, іміджу та репутації країни в Європі. Коли вони (політики - ред.) зрозуміють, що це дуже серйозний механізм для промо країни, тоді вони будуть оцінювати учасника від України на "Євробаченні". Якби хтось з політиків взяв участь у допомозі, ми би виграли конкурс", - вважає продюсер.

Нагорний вважає, що допомога учаснику "Євробачення" повинна оцінюватися в декілька сотень тисяч доларів, щоб зробити хороше просування артиста і сам музичний продукт в Європі.

"Ці цифри загальновідомі. Скільки коштує на каналі VIVA або MTV кліп. Скільки коштує зробити український фільм на "Євробаченні" так, щоб він був якісним і відзначався багатотисячною пресою", - підкреслив продюсер.

Нагадаємо, представниця від України Міка Ньютон на пісенному конкурсі "Євробачення", котрий цьогоріч проходив у німецькому Дюссельдорфі, посіла 4 місце.

Зараз ви читаєте новину «Нагорний не знав про присудження Міці Ньютон премії від Табачника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі