вівторок, 20 березня 2012 17:53

"Мене різали, били, стріляли" - Валерія про шлюб з Олександром Шульгіним

"Мене різали, били, стріляли" - Валерія про шлюб з Олександром Шульгіним

Російська співачка Валерія після розлучення з другим чоловіком Олександром Шульгіним не хотіла повертатися в шоу-бізнес. Про це артистка розповіла в програмі "ТСН.Особливе".

"Десять років пройшли як у фашистських катівнях. Зі мною що тільки не робили: стріляли, різали, били", - розповіла Валерія, повідомляє ТСН.

"Спочатку була просто сильна любов. Я була людиною дуже віруючою, я слухала все, що мені говорив батюшка. Він говорив: "Ти його сама вибрала. Треба його рятувати. Він такий от біснуватий. Треба його відмолювати". Я і в монастирях жила. Я не могла, будучи віруючою людиною, зробити так, щоб діти у мене більше не народжувалися", - зазначила співачка.

За словами артистки, в період розлучення з другим чоловіком вона 1,5 роки жила у своїх батьків в Саратовській області.

"Діти у мене там навчалися, ходили в школу, поки все це з розлученням і з розірванням контрактів наших робочих вляглося. Ось тут вже почалися якісь пропозиції у мене. Я не хотіла повертатися до співу, бо мені здавалося, що шоу-бізнес - це знову все те саме, знову в рабство", - зізналася Валерія.

"У нас з Йосипом був спільний адвокат. Він йому розповів про мене. Він каже: "Мені цікаво було б зустрітися", - розповіла вона.

Крім того, співачка пояснила, як вона зважилася на третій шлюб.

"Він настільки любив мене, що полюбив весь мій світ разом зі мною. Безумовно взяти дітей чужих і полюбити їх як своїх власних - завдання напевно не просте і не всі на це здатні. Коли діти тобою народжені, все таки ми якось по-іншому ставимося. Насправді, я щаслива жінка, бо таких чоловіків небагато", - підкреслила артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валерія в Африці злякалася початку війни

У співачки та її третього чоловіка і продюсера Йосипа Пригожина на двох шестеро дітей від попередніх шлюбів. Однак спільних дітей у них немає.

Валерія зазначила, що вона залишилася віруючою людиною: "Я вже років 15 як дотримуюся всіх постів. Мені не складно".

Зараз ви читаєте новину «"Мене різали, били, стріляли" - Валерія про шлюб з Олександром Шульгіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі