четвер, 29 січня 2009 19:12

Йосипа Пригожина затримали за сім мобілок

Автор: фото: www.dni.ru
  Через погане знання англійської мови  російський продюсер Йосип Пригожин не зміг розтлумачити швейцарським митникам, навіщо йому сім телефонів
Через погане знання англійської мови російський продюсер Йосип Пригожин не зміг розтлумачити швейцарським митникам, навіщо йому сім телефонів

Чоловіка співачки Валерії, 38-річного продюсера Йосипа Пригожина затримали у швейцарському аеропорту. Митники запідозрили в чоловікові контрабандиста телефонів — у сумці знайшли сім мобілок.

— Я мушу завжди бути на зв"язку, бо цілу добу спілкуюся по телефону, — виправдовується Пригожин. Пояснив, що в одному мобільнику в нього російська сім-карта, у другому — англійська, ще у двох — французька та швейцарська. Пригожин перевозив ще й три телефони дружини. Але продюсер погано знає англійську й не зміг пояснити це митникам.

Від неприємностей чоловіка врятувала Валерія. Співачка показала охоронцям свої диски. Пригожина відпустили, але виліт затримали на півтори години.

Продюсер 47-річний Ігор Ліхута, чоловік української співачки Таїсії Повалій, вважає, що Пригожина затримали безпідставно.

— Він же не сім тисяч мобілок віз! — запально коментує "ГПУ" Ліхута. — У мене два телефони, різні оператори. Це зручно, бо не всюди в Україні є зв"язок котрогось із них. Коли їду за кордон, беру ще один телефон із тревел-сім-карткою — так виходить дешевше. Затримувати через сім телефонів — усе одно, що затримати людину, яка везе десять пар жіночих трусів.

Ігор Ліхута запевняє, що Валерія відповідально ставиться до законів:

— Вона взагалі серйозна людина. Сидить на суворих дієтах, ніколи не вживає шкідливих продуктів. Вимоглива до себе.

Зараз ви читаєте новину «Йосипа Пригожина затримали за сім мобілок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі