четвер, 22 березня 2012 13:10

"Мені важливо, щоб люди оглядалися в мій бік" - Ольга Фреймут

"Мені важливо, щоб люди оглядалися в мій бік" - Ольга Фреймут
Телеведуча Ольга Фреймут часто одягається занадто нарядно Фото: http://www.livestory.com.ua

У світський колах телеведучу Ольгу Фреймут вважають однією з найстильніших жінок України. Вона завжди слідкує за модними тенденціями й піклується про себе.

"Вдягаюся ретельно, так як потрібно. Це для мене дуже важливо. Завжди занадто нарядна, це моя проблема. Минулого вік-енду подруга святкувала день народження. Дівич-вечір був, десятеро нас зібралося. Мене попросили прийти у джинсах, кросівках і білому гольфі або футболці. Закрутилася на зйомці, приїхала туди на каблуках, у коктейльному платті, нарядна-нарядна. Довелося бігати Подолом, бо там різні конкурси були. Було дуже смішно, бо ніхто не хотів мене брати у свою команду", - розповіла Фреймут.

Також ведуча зазначила, що їй завжди те, як вона виглядає, важливіше за комфорт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Фреймут після двох розлучень стала перебірливою в чоловіках

"Також завжди недоречно вдягаюся зимою. У кадрі я завжди на каблуках. Коли знімали "Ревізор" у Трускавці, а це був сніг, і завірюха, і страшний мінус, я була у туфлях на каблуках і просто черпала в них сніг. Всі казали: "Слухай, ну вдягнися". А мені важливо, щоб у кадрі була нормальна, гармонійна, а не коротконога ведуча. Я люблю гарно одягнутися, йти вулицею, сповільнювати ходу і слухати, що люди кажуть. Деколи можу навіть оглянутися — мені важливо, щоб люди оглядалися в мій бік", - додала Фреймут.

Зараз ви читаєте новину «"Мені важливо, щоб люди оглядалися в мій бік" - Ольга Фреймут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі