вівторок, 25 жовтня 2011 06:45

Ольга Фреймут принесла в дитсадок ніж

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Телеведуча Ольга Фреймут учить свою доньку Злату одягатися по моді
Телеведуча Ольга Фреймут учить свою доньку Злату одягатися по моді

Телеведуча 28-річна Ольга Фреймут принесла своїй доньці 4-річний Златі в дитсадок столові прибори — ніж і виделку.

— Злата довго пручалася, не хотіла ножик у руки брати. Я їй пояснила: "Злато, а ти бачила, щоб принцеси їли руками, ногами чи ще чимсь?". Вирішила в садок їй занести прибори, — розповідає Ольга Фреймут на тижні моди в Києві. Коси заплетені в колосок. — Вихователька злякалася: "Ви що хочете, щоб ваша дитина тут усіх перерізала?". Коротше, залишила я той ніж. Потім він зник. Але я принесла ще одну пару.

Ольга Фреймут навчає доньку не лише хороших манер, а й законам моди.

— У нас нещодавно в шафі обвалилися кронштейни. Я кажу: "Злато, у тебе навіть більше речей, ніж у мене". Одних купальників для танців чотири: з бантиками, без бантиків, рожеві, білі. Привезла їй нові чоботи, такі красиві. Їй не сподобалися. Щоб не образити мій смак, вона мене здурила. Каже: "Мам, вони мене тиснуть".

Недавно в садочку одна дівчинка вдарила її в живіт. Вихователька мене заспокоїла: "Ви не хвилюйтеся, Злата за себе постояла. Сказала: "Зато ти, Галинко, два дні в одній і тій самій сукні ходиш".

Зараз ви читаєте новину «Ольга Фреймут принесла в дитсадок ніж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі