понеділок, 16 травня 2022 21:33

Мати соліста Kalush Orchestra про те, за що критикувала сина: "Казала, що так ходять бомжі"
5

Мати фронтмена гурту Kalush Orchestra Олега Псюка Стефанія зізналася, що його стиль спочатку був для неї шоком. Згодом прийняла вибір сина і тепер знає всі його пісні.

А ще розповіла: навіть не здогадувалася, що пісня Stefania, з якою музичний колектив переміг на Євробаченні-2022, присвячена саме їй. Цим поділилася в інтерв'ю ТСН.

Зараз мати Псюка впізнають скрізь.

"Мені, напевно, під чорною панамою треба ходити, а Олегу під рожевою, щоб нас не впізнавали. Ну реально. Пішла на базар, жінка: "О, Стефанія - зіркова мама. Можна сфотографуватися?" Та можна, але це якби з моїм сином, розумію. А я нащо?" - розповіла жінка.

Пані Стефанія спочатку вважала, що конкурсну пісню соліст гурту присвятив дівчині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kalush Orchestra повернулися до України і заспівали з митниками: відео

Мати фронтмена гурту Kalush Orchestra Олега Псюка Стефанія зізналася, що його стиль спочатку був для неї шоком
Фото: скріншот з відеоінтерв'ю
Зараз мати Псюка впізнають скрізь
Пані Стефанія спочатку вважала, що конкурсну пісню соліст гурту присвятив коханій - Олександрі (праворуч)
Зараз вона вже слухає весь репертуар гурту сина
Мати фронтмена гурту Kalush Orchestra Олега Псюка Стефанія зізналася, що його стиль спочатку був для неї шоком

"Я читала під якимось кліпом коментарі, там був комент "Де можна знайти Стефанію?" Я не прив'язала це до себе. Я щось подумала, що це хтось мав на увазі Сашу - дівчину його, і просто переплутали ім'я", - зізналася мати репера.

Зараз вона вже слухає весь репертуар гурту сина. Але сама полюбляє творчіть Олега Винника.

"Для мене то як щось нове було. Але зараз подобаються мені його пісні, з цими його етнічними вставками. Всі коментарі читаю, цікаво, що люди думають", - зазначила жінка.

Єдине, з чим досі не може змиритися пані Стефанія, - його стиль в одязі.

"Коли Олег почав писати той реп і ходити у таких штанах, для мене був шок. Я казала, що так ходять бомжі. Мале, худе, а штани на 10 розмірів більші", - зізналася жінка.

У мережі з'явилося фото запасного костюма фронтмена гурту Kalush Orchestra Олега Псюка для виступу на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення.

Світлину виклала в соцмережі дизайнерка етноодягу й колекціонерка Роксоляна Шимчук. Дизайнерка розповіла, що для участі в Євробаченні для Олега готували кілька костюмів. Зокрема образ із яскраво-жовтим кептарем і стилізованою вишиванкою. За словами Шимчук, стрій подобався Псюку, проте напередодні виступу його не затвердили постановники номера.

Зараз ви читаєте новину «Мати соліста Kalush Orchestra про те, за що критикувала сина: "Казала, що так ходять бомжі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі