пʼятниця, 03 серпня 2012 09:32

Мати Майкла Джексона розповіла, де пропадала останні 10 днів

Мати Майкла Джексона розповіла, де пропадала останні 10 днів
Родичі навмисно позбавили жінку зв'язку із зовнішнім світом Фото: Global Look Press

Мати померлого у 2009 році "короля поп-музики" Майкла Джексона Кетрін, яка не так давно "пропала" і знайшлася лише через десять днів, повідомила, що родичі навмисно позбавили її зв'язку із зовнішнім світом, передає AP з посиланням на судові документи.

Папери, в яких Кетрін розповіла про це, були прикріплені до офіційного запиту до суду про відновлення її права на опіку трьох дітей Майкла Джексона.

Раніше, 22 липня, представник Кетрін Джексон подала в поліцію Каліфорнії заяву про зникнення її клієнта. Однак незабаром брат "короля поп-музики" Жермен Джексон заявив, що лікарі просто наказали його 82-річній матері спокій. Саме тому жінка разом зі своєю старшою дочкою Реббі вирушила відпочивати на спа-курорт в штаті Арізона, де відключила мобільні телефони та інші електронні пристрої.

Через чотири дні суд Каліфорнії позбавив Кетрін опікунства над Бланкет, Принцом і Періс, після того як діти, які жили з моменту смерті батька з бабусею, протягом десяти днів не могли з нею зв'язатися.

Тоді ж тимчасовим опікуном дітей призначили 34-річного ТіДжея (TJ), сина Тіто Джексона, який припадає знаменитому співакові старшим братом. Напередодні, у четвер, 2 серпня, цей же суд прийняв рішення відновити право Кетрін на опікунство над онуками.

За словами самої матері Майкла Джексона, їй передали, що її лікар нібито рекомендує їй спокій, тому родичі відвезли її в один із санаторіїв міста Тусон (штат Арізона). Ця поїздка була для неї незапланованою, так як вона зібралася приєднатися до братів знаменитого співака, які їздили з гастролями по містах США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар Майкла Джексона запросив до себе в тюрму мати співака

В номері санаторію, куди поселили Кетрін, у якої, за її словами, забрали мобільний телефон і планшетний комп'ютер, не працював стаціонарний телефон, а телевізор не відтворював картинку. Але незважаючи на це, одного ранку вона почула в новинній програмі, що в поліцію Каліфорнії надійшла заява про її зникнення.

Перебуваючи в Тусоні, Кетрін не знала, що її онуки не можуть з нею зв'язатися і тому дуже стурбовані.

"Поки мене не було (з онуками), у мене не було причин сумніватися в тому, скажуть мені люди, яким я довіряла, про те, що Прінс, Періс і Бланкет намагаються знайти мене", - сказала Кетрін. Коли вона запитувала, чи все добре з дітьми, їй відповідали, що вони в повному порядку.

Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя від передозування сильнодіючими снодійними препаратами.

Зараз ви читаєте новину «Мати Майкла Джексона розповіла, де пропадала останні 10 днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі