середа, 08 червня 2022 11:06

Спецтема: Війна Росії проти України

"Маски знято" - Подкопаєва зізналася, чи спілкується з кумою Ані Лорак

Олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва розповіла про стосунки з кумою, співачкою Ані Лорак.

Спортсменка, яка давно проживає у США, зізналася, що не спілкується з виконавицею через її мовчазну позицію щодо російського вторгнення в Україну. Раніше зірки були близькими подругами. Але після того, як Лорак почала ігнорувати агресію РФ проти українського народу, Подкопаєва вирішила навіть "не з'ясовувати стосунки". Про це розповіла за лаштунками благодійного концерту у Нью-Йорку.

Уродженка Донецька наголосила, що повномасштабна війна Росії проти України дозволила кожному зрозуміти, хто із знаменитостей засуджує дії РФ, а для кого важливіше - зберегти прихильність російських фанатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тричі оскандалилася за місяць: з Ірини Федишин іронізують у мережі

"Маски знято. Кожен з нас зробив свій вибір. Її позиція всім відома. Ми з нею не спілкуємося", – розповіла Подкопаєва.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва розповіла про стосунки з кумою, співачкою Ані Лорак
Олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва розповіла про стосунки з кумою, співачкою Ані Лорак

Поки Подкопаєва в США допомагає українцям і бере участь в благодійних концертах, на яких збирають гроші для Збройних сил України, її колишня подруга родом з Чернівецької області відмовчується.

Де зараз і чим займається Лорак – невідомо. На шостий день російської агресії виконавиця згадала, що вона українка, і закликала припинити "вбивчу, руйнівну та безглузду" війну. Однак те, що саме РФ напала на її Батьківщину, не уточнила.

Лорак була дружкою на весіллі у подруги та її першого чоловіка Тимофія Нагорного 2004 року. А згодом спортсменка назвала середню доньку, яка народилася 2006 року, на честь близької подруги – Кароліною. Лорак стала хрещеною матір'ю дівчинки.

Співачка Ірина Федишин заявила, що такі колеги, як-от Ані Лорак, для неї більше не існують. Через мовчазну позицію виконавиці, яка живе й працює в РФ, щодо російської агресії проти України, Федишин більше нічого не хоче про неї чути.

Зараз ви читаєте новину «"Маски знято" - Подкопаєва зізналася, чи спілкується з кумою Ані Лорак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі