субота, 28 травня 2016 11:03

Марія Яремчук прокоментувала свої фото у стилі Кім Кардаш'ян

Марія Яремчук прокоментувала свої фото у стилі Кім Кардаш'ян

Співачка Марія Яремчук відпочила на Шрі-Ланці, де зробила спокусливу фотосесію у купальнику. Після цього українку стали порівнювати з американською зіркою реаліті-шоу Кім Кардаш'ян. Сама Марія запевнила, що ніколи б не наважилась на пластичну операцію. Про це повідомила у передачі "Світське життя" на телеканалаі 1+1.

"Так боюсь уколів, що я навіть не можу припустити і думку, що колись ляжу під ніж. Це була іронія, насправді мені подобається натуральна краса і я не так захоплююсь Кім Кардаш'ян, щоб їй наслідувати, - говорить співачка, - я люблю активний відпочинок, тому ми побували в горах, поїхали на чайні плантації, купити чай для родичів і друзів, катались на дельтоплані, слонах, тук-туку, після цього купила скутер, тому що мені сподобалось. Спробували різноманіття індійської кухні".

Новий транспортний засіб Яремчук привертає чимало уваги до себе на вулицях.

"Це таке задоволення, він настільки легкий у керуванні, безшумний, на електриці, такий маленький "дирчик" кажуть. Я думаю, це класно звільняє від пробок і необхідності постійно знаходити місце для паркування, скоріше звертають увагу на мопед, потім на мене, тому що він весь у "HelloKitty", дуже кумедний", - каже Яремчук.

Зараз ви читаєте новину «Марія Яремчук прокоментувала свої фото у стилі Кім Кардаш'ян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі