четвер, 09 березня 2017 10:26

Макс Барських відсвяткував 27-й день народження
7

Макс Барських очима Олімпіі
Фото: Ідея, стиль: Olimpia Whitemustache. Фото: Вікторія Філіпенко
Таню Муіньо
Макс Барських очима Таню Муіньо
Макс Барських очима Таню Муіньо
Макс Барських очима Таню Муіньо

Співак Макс Барських відсвяткував день народження 8 березня. До 27-річчя артиста приурочений фотопроект "Макс Барських очима жінок". Три абсолютно різні, але талановиті дівчини представили свій погляд на музиканта.

Таню Муїньо - режисер, фотограф і стиліст. Муіньо виступила автором фото для обкладинки популярного альбому "Тумани" і була причетна до арт-проекту на підтримку кліпу "Займемся любовью":

"Вперше побачивши Макса в відео роботі Z.Dance, я була неймовірно вражена сміливістю образів і масштабом роботи, виконаної артистом. Барських асоціюється у мене одночасно з бунтарем і" останнім "романтиком української сцени. Люблю працювати з цим музикантом і його командою професіоналів. Розкрию секрет - свого папугу Туман я назвала на честь пісні Макса! "

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Решетняк виступить в нацвідборі Євробачення з лірикою Макса Барських

Поліна Неня, видавець і головний редактор BESTIN.UA:

"Про Макса я дізналася від моєї подруги Юліанни Райціної в далекому 2008-му. Разом з Льошею Гончаренко і Наталею Могилевською вони вибрали його учасником" Фабрики зірок - 2 ". Вже тоді було зрозуміло: цей хлопець стане зіркою. У нас стільки спільних знайомих, я ніби знаю Макса все життя, але особисто ми познайомилися лише на цій зйомці. Виходить, що у нас дружба через ліжко (сміється). У цьому артисті дивовижне поєднання зухвалості і ніжності. Мене захоплює його талант - він такий молодий, але пише свої пісні, ніби пережив сто розставань".

Olimpia Whitemustache - ді-джей, стиліст, модель, радіоведуча:

"Ми познайомилися з Максом в період відеоальбому" По Фрейду ". Я не бачила до цього, щоб хто-небудь знімав кліпи, як серіал, продовжуючи характеру попереднього. Тут також варто віддати належне Алану Бадоєву. Макс Барських - великий артист. Те, як він вживається в роль, то, як він на концертах приковує до себе публіку - говорить багато про що. Ніколи не зупиняйся, Макс, і завжди удосконалюється! З днем ​​народження! "

За два місяці з моменту прем'єри пісня "Тумани" набрала безпрецедентну популярність: більше 4 мільйонів прослуховувань в Youtube; з перших хвилин продажів трек став абсолютним лідером в українському і російському сегментах iTunes; був відзначений музичними нагородами, а за даними медіапорталу tophit.ru трек знаходиться в гарячій ротації 127 радіостанцій, які програли сингл 300 280 тис разів.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських відсвяткував 27-й день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі