понеділок, 27 квітня 2009 12:50

Лободу ледь не розірвали на очах у Пугачової (ФОТО)
23

В п"ятницю в одному з нічних клубів столиці відбулася презентація "Радіо Алла" Україна.

На вечірку були запрошені зірки українського шоу-бізнесу, політики та бізнесмени.

Першими зайшли мер Харкова Михайло Добкін з дружиною, головний комуніст Петро Симоненко з новоспеченою нареченою Оксаною, нардеп Нестор Шуфрич, Анатолій Кінах з дружиною Мариною, пародист Олександр Пєсков, Руслана та Олександр Пономарьов з дружиною.

Головною родзинкою вечора стала, звичайно ж, поява Алли Пугачової. Вона з"явилася в оточенні десятків фотографів. Традиційно одягнулася в чорне вбрання, а її кепку прикрашала велика буква "А" з каменів Swarowski.

Сівши за столик в центрі зали, вона почала прибирати столові прибори зі столу, а потім за звичкою закурила. Через декілька хвилин до співачки приєдналися Петро Порошенко і народний депутат України від Партії регіонів Едуард Прутник. Як тільки почалася презентація, Аллі Борисівні надали слово на сцені.

- Я хочу, щоб радіо "Алла" розквітло в Україні. Тягніть нові пісні, ми їх пропагуватимемо! І головне, я тепер стану частіше приїжджати сюди! А зараз за доброю українсько-російською традицією давайте вип"ємо! - цими словами і був даний старт радіо в Україні.

Потім почалася концертна програма, де в основному виконувалися пісні з репертуару легендарної зірки. Пугачова старалася кожного підтримати, плескала і навіть підспівувала деяким. Того вечора для Примадонни співав практично весь цвіт українського шоубізу: Ані Лорак, Тіна Кароль, Руслана, Віталій Козловський, Наталія Могилевська, Світлана Лобода...

Кожен виконавець прагнув незвично привітати Аллу Борисівну з ювілеєм.

Оригінальним поздоровленням відрізнилася Ірина Білик, присвятивши декілька самою написаних рядків Аллі.

- День рождения женщины, никому не обещанной, просто миром ранимой и до боли любимой! - зі слізьми вимовила Іра. А потім заспівала хіт примадонни "Королева".

Розвеселила публіку співачка Олена Вінницька. На сцені вона також виголосила урочисту промову, адресовану Аллі Борисівні.

- Хочу виконати пісню "Змучене серце". І присвячую її вам! Ви багато що пережили і натерпілися.

Гості самі додумали промову співачки, але в голови їм приходило тільки одне - це Кіркоров мучив серце Алли Борисівни.

Незабаром за Оленою на сцену вийшла подружка Пугачової - Вєрка Сердючка. Вєрка теж не залишилася у боргу і зоригінальничала.

- Я хотіла вам подарувати панчохи, але розміру S не було! Алла, дай Бог вам пережити ці всі свята, наступного разу з мене панчохи та стрінги! - Сердючка так співала, що її зірка на голові ледь не злетіла. Вєрі навіть довелося раніше піти зі сцени, інакше б її шолом опинився на підлозі.

Коли Данилко переодягнувся, він разом з мамою по образу Інною Белоконь спустився в залу і сів за один столик до Ані Лорак та Мурата. Вони пили шампанське, їли та голосно сміялися. А побачивши веселощі, до них підсіли і Іра Білик з Віталієм Козловським.

На завершення вечора на сцену піднялася і сама Примадонна. Під її пісню "Айсберг" злилися в танці всі гості: Ані Лорак з нареченим Муратом, Таїсія Повалій з Ігорем Ліхутою, Віталій Козловський з молодою співачкою. Наташа Могилевська вибрала собі молодого супутника цього вечора. Ним став "фабрикант" Дантес.

Після цього Алла Борисівна вимовила одну фразу:

- Бабусі пора їхати, а ви гуляйте.

Всі так і поступили - відпочивали до 4 ранку. Одними з останніх ситими і задоволеними залишили клуб Данилко з мамою та Ані Лорак з Муратом.

За матеріалами Блик, ForUm, Світське життя, E-motion.com.ua, КП

Зараз ви читаєте новину «Лободу ледь не розірвали на очах у Пугачової (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі