субота, 16 липня 2011 13:41

Лобода роздяглася для "Maxim"
6

Фото: Фото: прес-служба співачки

Через чотири місяці після народження дочки Євангеліни співачка Світлана Лобода знялася для чоловічого російського і українського глянцю "Maxim". Про це повідомляє прес-служба співачки.

Чекаючи на дитину, Лобода не залишала своє сценічне життя і активно брала участь в ній. Буквально напередодні пологів співачка знялася у відеокліпі.

"Буквально до дев'ятого місяця, я активно працювала, не припиняючи концертної діяльності, прийняла пропозицію про участь в рекламній компанії PEPSI і за два тижні до пологів ми зняли новий відеокліп на пісню "Спасибо", яку я присвятила своєму стану на той момент. Тому, на щастя для оточуючих, на виніс мозку у мене просто не було часу", - сказав вона в інтерв'ю.

Також співачка прокоментувала інформацію про те, що вона нібито покинула лікарню під шум телекамер, не розплатившись.

"Мій лікар і медсестри в Першому київському пологовому будинку були так дбайливі по відношенню до мене і моєї сім'ї. Вони зробили все можливе, щоб найбільш вагомий день у нашому житті пройшов легко і ми ні в чому не бідували. Безумовно, ми віддячили всіх, а інакше і бути не могло. І будемо завжди їм вдячні за професіоналізм і турботу", - зазначила Лобода.

Також вона заявила, що секс вагітним можна і потрібно. За її словами, контакт з татом дитині на ранньому етапі дуже необхідний.

Зараз ви читаєте новину «Лобода роздяглася для "Maxim"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі