понеділок, 29 серпня 2022 16:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Леся Нікітюк відвідала зруйновану росіянами Охтирку
4

Телеведуча Леся Нікітюк приїхала в Охтирку Сумської області.

В описі до публікації натякнула, що глядачі зможуть побачити зруйноване окупантами місто в новому сезоні проєкту "Ле Маршрутка" з назвою "Сіверщина". Про це поділилася в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мовчки задонатив: Астаф'єва показала українця, який переказав $60 млн на ЗСУ

"Місцева бабуся розповіла, як пережила страшні обстріли ворога... Коли ховалася від них у підвалі, забирала із собою собак. Вони лягали навколо й зігрівали її... Було холодно й страшно. Всіх собак і котиків, яких не змогли вивезти люди, всі ці місяці підгодовує Алла Максименко, співзасновниця ГО "Будинок бездомних тварин". Дякую", – розповіла Нікітюк.

Раніше ведуча казала, що хоче почати новий сезон програми в Києві й закінчити у Ялті.

Телеведуча Леся Нікітюк побувала в Охтирці Сумської області
Фото: instagram.com/lesia_nikituk
Телеведуча Леся Нікітюк побувала в Охтирці Сумської області
Телеведуча Леся Нікітюк побувала в Охтирці Сумської області
Телеведуча Леся Нікітюк побувала в Охтирці Сумської області

Цьогоріч 24 серпня Україна не лише відзначає 31-й день незалежності. Сьогодні минає пів року, відколи РФ вторглася в Україну під приводом "денацифікації". Країна-загарбниця і досі називає війну проти українців "спецоперацією".

Gazeta.ua розповідає про українських знаменитостей, які після початку повномасштабної російської агресії воюють на різних фронтах – інформаційному, волонтерському чи воєнному.

Зараз ви читаєте новину «Леся Нікітюк відвідала зруйновану росіянами Охтирку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі