четвер, 14 квітня 2011 13:35

Ксенія Собчак сказала, хто придумав бійку між Кіркоровим і дівчиною

Ксенія Собчак сказала, хто придумав бійку між Кіркоровим і дівчиною

Ксенія Собчак заявила, що бійка між Філіпом Кіркоровим та асистенткою режисера Мариною Яблоковою була несправжньою.

За словами телеведучої, гучний скандал був ініційований гендиректором "Першого каналу" Костянтином Ернстом, щоб привернути увагу до "Золотого грамофону".

Свою думку щодо конфлікту, що наробив галасу, Собчак озвучила під час інтерв'ю з Філіпом Кіркоровим для журналу GQ.

"Я як людина телевізійна озвучу закулісну версію подій. Так вийшло, що я вела цей "Золотий грамофон" і в Москві, і в Пітері. Версія, яка серед професіоналів вважається основною, така: насправді ніякого конфлікту не було, а все придумав мудрий і всевладний Костянтин Львович Ернст, щоб розкрутити "Золотий грамофон". До нього дійшли чутки, що Кіркоров з кимось полаявся за лаштунками, - і от!" - розповіла Собчак.

"До речі, ми потім всі разом летіли до Пітера, з Яблоковою зокрема. Вона спокійно відвела там весь концерт. Кіркоров чудово співав. Ніхто ні з ким не лаявся - все спокійно було. Але Ернст зрозумів, що скоро ефір і треба якось піарити "Золотий грамофон" новаторськими методами. Далі "Першим каналом" була затіяна вся ця історія, щоб створити движуху навколо програми, котра видихається", - переконана Собчак.

Також телеведуча впевнена, що Філіп зовсім не лежав в психіатричній клініці, і вся історія з лікуванням була придумана Андрієм Малаховим для реклами його програми "Нехай говорять". Саме для цієї передачі Кіркоров покаявся у скоєному.

"Малахов, який любить великі цифри на "Першому каналі", сказав вам: "Філь, давай зробимо круту історію з покаянням, як голлівудські зірки", - припустила Собчак.

"Він мене зловив в такій ситуації. У мене була найсильніша емоційна реакція, шок, розчарування в собі, друзях. Я поїхав звідси, від усіх поїхав", - став виправдовуватися Кіркоров.

На це Собчак відповіла, що Кіркоров і Малахов, за її відомостями, потім разом вилетіли до Росії.

"Він мене забрав звідти. Сказав: досить, ти тут збожеволієш. Я зібрав речі свої і поїхав", - заявив Кіркоров, на що світська левиця зазначила, що це було якось підозріло.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак сказала, хто придумав бійку між Кіркоровим і дівчиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі