четвер, 09 грудня 2010 08:38

ЗМІ оголосили бойкот Кіркорову за побиття дівчини

ЗМІ оголосили бойкот Кіркорову за побиття дівчини

Російські телеканали оголосили бойкот Філіпу Кіркорову на знак протесту проти скоєного ним злочину і вирізають сцени з його участю з вже відзнятих новорічних програм, а журнали знімають його фотографії з обкладинок, повідомляє Life News.

За даними видання, тріо Меладзе - Кіркоров - Білан повинно було записати композицію, яка була намічена на вихід до ефіру відразу після бою курантів. Проте після інциденту з побиттям другого режисера церемонії вручення музичної премії "Золотий грамофон-2010" плани авторів потенційного хіта змінилися.

Занадто темпераментного поп-короля, швидше за все, замінить його вічний опонент Микола Басков.

Частина пісень, в яких бере участь Кіркоров, вже записана, і тепер організатори святкових телепроектів терміново шукають артистів для виконання цих партій.

Як повідомили Life News співробітники першої студії телецентру "Останкіно", новий графік запису новорічних пісень, викликаний виключенням зі списку Кіркорова, мають розіслати артистам до кінця цього тижня.

Нагадаємо, що інцидент стався на репетиції в Кремлівському палаці перед виступом співака на церемонії "Золотий грамофон". За словами адвоката Жоріна, Кіркорова обурив прожектор, направлений йому в очі, і він в грубій формі почав ображати Яблокову, яка відповідала за технічне забезпечення репетиції.

"Яблокова спокійно попросила Кіркорова почекати, поки світло буде налагоджено, на що Кіркоров відповів нецензурною лайкою в мікрофон. Тоді Марина обурилася і попросила Філіпа не ображати її. Філіп знавіснів і з криками: "Я тебе уб'ю!" - підбіг до неї і ударив рукою по обличчю", - розповів Жорін, зазначивши, що це сталось при великій кількості свідків.

За словами Жоріна, від удару Яблокова впала. Тоді Кіркоров підійшов до неї, схопив за волосся і почав бити ногами в ділянку грудей і живота.

За інформацією Life News, в результаті побоїв жінка отримала серйозні травми: медики діагностували у неї удари стегна, гомілок, нижньої щелепи, розрив ясен, струс мозку, а також пошкодження шийного відділу хребта. На сайті опублікована фотографія Яблокової після нанесених побоїв.

Марина Яблокова подала заяву на ім'я керівника московського ГУВС Володимир Колокольцева з проханням порушити кримінальну справу щодо Філіпа Кіркорова.

Вчора на офіційному сайті Кіркорова був опублікований текст заяви співака: "На жаль, я вимушений говорити про те, в чому довгий час боявся зізнатися самому собі. Напевно, я серйозно хворий. Двічі на рік у мене трапляються серйозні напади, внаслідок яких я нічого не пам'ятаю і не розумію, що роблю. Я сам в шоці від цього. І лише тепер розумію, що мені треба серйозно лікуватися. Я хочу вибачитися перед Мариною Яблоковою особисто і публічно. Я дуже жалкую про те, що сталось. Я розумію, що в даній життєвій ситуації це звучить не дуже вагомо. Але для мене це сигнал для серйозного лікування. І запевняю вас, що я насправді зовсім не такий. Прошу вибачення у всіх, кого я обурив таким неадекватним вчинком".

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ оголосили бойкот Кіркорову за побиття дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі