середа, 10 червня 2009 08:33

Ксенія Бородіна стала мамою

Ксенія Бородіна стала мамою
В елітному пологовому будинку Москви одна з найефектніших телеведучих каналу ТНТ Ксенія Бородіна народила дочку.

У клініку 26-річна Ксюша приїхала ще у неділю у супроводі коханого чоловіка і батька своєї дитини Юрія Будакова. Майбутній татко хвилювався не менше самої Ксенії, але лікарі як могли прагнули заспокоїти новоспечених батьків. Фахівці були упевнені, що у 26-річної Ксюши все буде добре. Весь термін вагітності пройшов без проблем, телеведуча ретельно стежила за своїм здоров"ям і прагнула виконувати всі рекомендації лікарів.

Народжувати Ксенія вирішила сама. На щастя, все пройшло вдало. Молода мама і її довгоочікувана дитина почуваються добре.

- Ми дуже хвилювалися! - поділилася радістю мама Ксюши - Інна. - Вона переносила дитинку зайвих десять днів. Слава богу, тепер все добре!

Стать майбутнього малюка батьки прагнули не афішувати. Журналістам щаслива Ксенія не раз заявляла, що їй не важливо хто народиться - головне, щоб з дитиною все було в порядку. І донечка ведучої "Дому-2" не розчарувала маму - маля з"явилося на світ здоровим.

З батьком свого первістка - бізнесменом Юрієм - 26-річна Ксюша познайомилася на зйомках програми "Comedy Club", куди обидва були запрошені в якості гостей. Весілля молоді зіграли в магічний день "трьох вісімок" - 8 серпня 2008 року. На одруженні були присутні найближчі люди. Першу річницю весілля пара планує відзначити більш масштабно: з білою сукнею, вінчанням і безліччю гостей.

За словами самої Ксенії, удома вона засиджуватися не має наміру і покидати пост ведучої "Дому-2" не збирається. На екранах молода мама планує з"явитися вже найближчим часом, повідомляє Life.ru.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Бородіна стала мамою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі