пʼятниця, 30 листопада 2012 17:55

Крістіна Орбакайте хоче святкувати Новий рік у замку

Крістіна Орбакайте хоче святкувати Новий рік у замку
Співачка подарує дітям на свята гроші Фото: domohazyajki.com

Поки Крістіна Орбакайте перебуває на гастролях, дочка Клавдія залишається з татом Михайлом Зємцовим. Усі плітки про те, що в сім'ї співачки розлад, сама Крістіна спростовує, повідомляє ТСН.

"Клавочка з татом, Клавочка з нянею, Аллочка (мати співачки Алла Пугачова, - ред.) приїжджає. Сумую звичайно дуже", - розповіла Орбакайте в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Крістіні Орбакайте робота не заважає уже думати про Новий рік.

"Звичайно ж хочемо зібрати усіх дітей, усіх батьків. У нас сім'я велика. Де-небудь, у якомусь замку. У Москві обов'язково зберемося. Або в замку у Макса (цивільний чоловік Пугачової Максим Галкін, - ред.), або на Істрі (річка, де знаходиться підмосковний будинок Пугачової, - ред.). Всією сім'єю. Для Клавочки це перший Новий рік. Хочемо, щоб для неї було свято", - зазначила співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім'я Крістіни Орбакайте на межі розлучення - ЗМІ

Зіркова мама уже знає, що подарує своїм дітям на новорічні свята.

"Діти такі просунуті. Щоб не дарувати чогось непотрібного, я краще або запитаю, чи допоможу матеріально", - зізналася вона.

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Орбакайте хоче святкувати Новий рік у замку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі