понеділок, 17 вересня 2012 15:44

Крістіна Орбакайте ховає свою дочку

Крістіна Орбакайте ховає свою дочку
В будинку Алли Пугачової дівчинки немає Фото: orbakaite.ru

Маленька внучка Алли Пугачової залишилася під опікою батьків свого тата. Мати дівчинки, співачка Крістіна Орбакайте, стверджує, що її новонароджена дочка Клавдія живе з батьками чоловіка в особняку Примадонни на Істрі.

"Маленька зараз з батьками, з нянею, з собаками. Вона чудово себе почуває на Істрі", - розповіла Крістіна. Артистка з легким серцем вирушила на гастролі разом з Примадонною і Максимом Галкіним.

Однак сусіди заявили, що не бачили ані дитини, ані няні, ані самої Орбакайте в особняку Алли. Співробітники охоронної фірми, які обходять престижні особняки, точно знають, що в будинку Пугачової нікого немає. На територію будинку не заходить ніхто, окрім охоронців та водія, який приганяє і виганяє лімузин Алли Пугачової.

Сама Орбакайте в перервах між концертами не втомлюється розповідати про Клавдію. Вона запевняє, що дочка ховають від галасу і стресу саме в Істрінському особняку.

Крістіна зізнається, що їй непросто поєднувати виховання дітей і кар'єру. "Я намагаюся раціонально все планувати і розписувати", - розповіла зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Крістіни Орбакайте любить її без мейк-апу

Нагадаємо, Орбакайте народила третю дитину 30 березня в Майамі. Клавдія Михайлівна Земцова з'явилася на світ досить крупненькою: вагою 3739 грамів і зростом 56 сантиметрів. Популярна виконавиця і багатодітна мати разом зі своїм чоловіком Михайлом Земцовим купили квартиру для своєї доньки. Нові апартаменти знаходяться в самому центрі Москви, і зараз там повним ходом йде ремонт. З урахуванням інтересів малятка - найсвітлішою, найпросторішою і найкрасивішою в квартирі буде дитяча. Нові хороми знаходяться на Тверській-Ямській вулиці.

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Орбакайте ховає свою дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі