пʼятниця, 09 листопада 2012 09:21

Дочка Крістіни Орбакайте буде католичкою

Дочка Крістіни Орбакайте буде католичкою
У всіх дітей співачки різна релігія Фото: РИА Новости

Популярна виконавиця Крістіна Орбакайте заявила про те, що збирається хрестити доньку Клаву, зазначивши, що та буде католичкою. Також співачка прокоментувала новини про майбутнє весілля свого старшого сина Микити і власне розлучення.

Нещодавно російські ЗМІ буквально розірвали дві грандіозні новини. Спочатку з'явилася інформація про те, що нібито в сімейному житті Крістіни Орбакайте не все так гладко. Більш того, ходили чутки, що Крістіни і її чоловік Михайло Земцов вирішили розлучитися. Нібито приводом для розладу сім'ї стали фінансові проблеми. Говорили, ніби то Михайло Земцов не зміг змиритися, що його дружина заробляє значно більше за нього.

Трохи пізніше з'явилася інформація про те, що Микита Пресняков зібрався одружитися. Обраницею називалася його дівчина Аїда Калієва. Молоді люди познайомилися в Нью-Йорку. Микита зізнався, що в Аїді було щось особливе. Недовго думаючи, він запросив її на побачення, яке переросло в бурхливий роман, і навіть зайшла мова про весілля.

У підсумку Крістіна Орбакайте вирішила прокоментувати ці чутки. "Нашу сімейку то зводять, то розводять. Але! Микита весілля поки не планує, а я розлучатися і не збиралася", - заявила популярна виконавиця. Тим не менше, переговори про урочистість ведуться.

Крістіна Орбакайте так само повідомила про те, що скоро збирається хрестити свою дочку Клавдію. Примітно, що малятко прийме ту саму віру, що й сама виконавиця, - католицьку. Крістіна сказала: "Дочку хочемо охрестити в Москві через місяць. Вона прийме мою віру - католицьку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім'я Крістіни Орбакайте на межі розлучення - ЗМІ

Відзначимо, у всіх трьох дітей Крістіни Орбакайте різна релігія. Старший син Микита Пресняков сповідує православ'я, середній син Дені Байсаров - іслам, а молодша дочка Клава буде католичкою.

Нагадаємо, Крістіна Орбакайте народила третю дитину 30 березня в Майамі. Клавдія Михайлівна Земцова народилася вагою 3739 грамів і зростом 56 сантиметрів. Однак популярна виконавиця незабаром заявила, що не збирається довго сидіти в декреті: вже влітку артистка приступила до гастрольному туру.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Крістіни Орбакайте буде католичкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі