четвер, 10 грудня 2020 21:25

Крепатура та біль у спині. На що пішов Дмитро Танкович заради батлу з дитиною

Телеведучий Дмитро Танкович розказав, як опановував гольф для зйомок у шоу.

Батл у шоу "Діти проти зірок", яке показує "Новий канал", знову "вийшов" за межі студії. Танкович та 14-річний Артем Соколов, щоб позмагатися, відправилися у гольф-клуб. Там вони виконали завдання, що складалося з 5 раундів гри, а за результатами повернулись у студію шоу.

"Дивишся на гру і здається, що все так просто. От взяв ключку, вдарив нею по м'ячу, а він полетів та попав у лунку. Насправді, все набагато важче. Я під час першого тренування опановував лише попадання ключкою в м'яч. Зізнаюсь, вдавалося не одразу", - поділився ведучий.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Танкович готувався до участі в шоу
Танкович готувався до участі в шоу

До речі, Дмитро почав займатися з тренером лише за кілька тижнів до зйомок у програмі.

"Після перших тренувань у мене була крепатура. Дуже боліла спина. Але потім я втягнувся. Тренер мене підтримував та радів успіхам. Мені так сподобався гольф, що я навіть запросив дружину та доньку пограти", - додав Дмитро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білорус Дмитро Танкович розповів, як одружився з українкою

Під час батлу телеведучому не вистачило 1 балу, щоб зрівняти рахунок з дитиною. Але Танкович сказав, що зовсім не соромно програти чемпіону України з гольфу серед юніорів.

Співачка Злата Огнєвіч вчить своїх прихильників бережно ставитися до природи та сортувати сміття. Ви не побачите артистку в норковій шубі та біля м'ясного відділу в супермаркеті. У шоу "Діти проти зірок" вона розповіла, як стала екосвідомою.

Зараз ви читаєте новину «Крепатура та біль у спині. На що пішов Дмитро Танкович заради батлу з дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі