субота, 31 жовтня 2015 10:45

Білорус Дмитро Танкович розповів, як одружився з українкою

Автор: ww2planes.com.ua
 

Телеведучий Дмитро Танкович одружився з українкою і вже виховує 8-місячну доньку, про це він розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"У мене ще немає громадянства українського, у мене тимчасовий вид на проживання, а донька стала громадянкою України, - каже Такович.

Весілля у ведучого не було пишним.

"М'яко кажучи скромне", - говорить кохана телеведучого.

"Я чесно зізнаюсь - ми пішли і просто розписалися. Я надів костюм, мене змусила дружина, адже я хотів піти в тому, в чому був на роботі. Але я думаю, що ще буде момент, коли ми весілля зробимо", - говорить зірка.

"Я думаю так мені як і будь-якій дівчинці хотілося б одягнути білу сукню, щоб батько вів до вівтаря, але поки так, поки у нас маленька дитина не хочеться її відірвати від нас, щоб підготувати весілля треба витратити чимало часу - навіть на маленьке весілля - говорить дружина Дмитра Танковича.

"Хочеться, щоб донька почала заробляти і взяла участь у святі, - жартує телеведучий.

Танкович розповідає, що не показує дитині ефіри, які веде.

"Ми не показуємо передачі с татом, не хочеться травмувати дитину в маленькому віці, у будь-якому разі, коли я приходжу з роботи і вона впізнає і це мені приємно", - говорить Танкович.

Зірка любить гуляти у парку з донькою.

"Нам пощастило, у нас поряд з будинком чудовий затишний великий парк. Єдине поки ще тепло заважали ті, хто там розпалював вогнища і святкував свята, навіть, коли їх не було, але якщо піти в глиб парку, то там дуже тихо, затишно і спокійно", - каже Дмитро Танкович.

Зараз ви читаєте новину «Білорус Дмитро Танкович розповів, як одружився з українкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі