вівторок, 12 грудня 2023 11:53

"Краще не жартувати" - продюсер Полякової сказав, що думає про скандал Єфросініної і Волошина
3

Олександр Волошин
Фото: instagram.com/voloshyn_xx
Маша Єфросініна
Михайло Ясинський і Оля Полякова

Український продюсер Михайло Ясинський прокоментував скандал, який розгорівся між Машою Єфросініною і блогером Олександром Волошиним. Нагадаємо, в останній розмові ведуча присоромила Анну Трінчер за купівлю дорогого автомобіля під час повномасштабної війни.

У інтерв'ю зі Славою Дьоміним Ясинський заявив, що " в демократичній, вільній країні можна витрачати гроші, як заманеться".

"Але соціальна відповідальність має бути, враховуючи час, у який ми живемо. Звісно, комусь це може не сподобатися. Якщо людина вважає, що вона має виправдовуватися, нехай вона це робить. Якщо вважає, що найкращий захист - напад, нехай також робить, але має розуміти, що, можливо, буде "удар у відповідь". А з Машею краще не жартувати, тому що там "удар у відповідь" може бути дуже серйозним", - сказав продюсер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ви або труси одягніть, або хрестик Cartier зніміть" - дружина Остапчука звинуватила Єфросініну в подвійних стандартах

Додав, що не дуже правильно розбиратися в цьому, тому що немає законів, які порушені.

"А етичні нюанси визначає кожен сам собі. Він має розуміти: якщо він каже про це публічно, то може прилетіти. Якщо він до цього морально готовий, нехай робить", - підсумував Михайло.

У мережі обговорюють новий випуск проєкту "Екзамен"з Машою Єфросініною і Анною Трінчер. Під час інтерв'ю вони обговорювали розлучення співачки, її життя під час війни й хайп.

Єфросініна декілька разів намагалася дорікнути Трінчер за те, що вона виставляє напоказ своє розкішне життя. Зокрема, говорила про автомобіль Porsche, який Анні подарував колишній чоловік Олександр Волошин. Маша вважає, що це недоречна поведінка, оскільки в цей час на війні гинуть українці, а в лікарнях немає знеболювального для поранених.

Трінчер тоді зазначила, що намагається ділитися позитивними моментами свого життя з прихильниками. За її словами, це піднімає настрій, не всім, але є ті, хто щиро радіє.

Зараз ви читаєте новину «"Краще не жартувати" - продюсер Полякової сказав, що думає про скандал Єфросініної і Волошина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі