пʼятниця, 08 грудня 2023 12:38

"Ви або труси одягніть, або хрестик Cartier зніміть" - дружина Остапчука звинуватила Єфросініну в подвійних стандартах
3

Дружина Остапчука про інтерв'ю Єфросиніної з Трінчер
Фото: instagram.com/poka.tya
Дружина Остапчука про інтерв'ю Єфросиніної з Трінчер
Дружина Остапчука про інтерв'ю Єфросиніної з Трінчер

Дружина шоумена Володимира Остапчука 23-річна Катерина Полтавська розкритикувала Машу Єфросініну через її відмову виходити на одну сцену з ведучим.

У своєму Instagram блогерка також дорікнула Єфросиніній у тому, що вона присоромила Анну Трінчер за купівлю дорогого авто під час війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали гонорар Маші Єфросініної за новорічний корпоратив

"А Cartier не робить німб із золота? Хочу подарувати Маші на Новий рік. Я теж проти того, щоб показувати, як чоловік дарує Porsche. Бо мені не дарують. Але я, як і Маша, за те, щоб лайкати і підтримувати подругу, яка зараз на лакшері відпочинку біля океану, який коштує як половина того Porsche (а він же ж новий). Бо друзів треба підтримувати. Пишаюся чіткою позицією", - із сарказмом написала Полтавська.

Додала: "Ви або труси одягніть, або хрестик Cartier зніміть", натякаючи на подвійні стандарти ведучої.

У мережі вже декілька днів обговорюють новий випуск проєкту "Екзамен"з Машою Єфросініною і Анною Трінчер. Під час інтерв'ю вони обговорювали розлучення співачки, її життя під час війни й хайп.

Єфросініна декілька разів намагалася дорікнути Трінчер за те, що вона виставляє напоказ своє розкішне життя. Зокрема, говорила про автомобіль Porsche, який Анні подарував колишній чоловік Олександр Волошин. Маша вважає, що це недоречна поведінка, оскільки в цей час на війні гинуть українці, а в лікарнях немає знеболювального для поранених.

Трінчер тоді зазначила, що намагається ділитися позитивними моментами свого життя з прихильниками. За її словами, це піднімає настрій, не всім, але є ті, хто щиро радіє.

Зараз ви читаєте новину «"Ви або труси одягніть, або хрестик Cartier зніміть" - дружина Остапчука звинуватила Єфросініну в подвійних стандартах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі