понеділок, 30 липня 2012 13:43

Костянтин Хабенський вирішив виїхати до Америки

Костянтин Хабенський вирішив виїхати до Америки
Актор хоче продовжити кар'єру в Голлівуді Фото: Дни.Ру

Рунет вирує від новини про еміграцію відомого актора Костянтина Хабенського. Нібито один з найбільш затребуваних артистів російського кінематографа вирішив виїхати до Америки, щоб продовжити кар'єру в Голлівуді і частіше бачитися з сином.

Численні шанувальники Костянтина Хабенського буквально в шоці від новини, яка днями з'явилася в Інтернеті. Нібито слідом за популярним актором Олексієм Серебряковим, який емігрував до Канади, вирішив виїхати і Костянтин. Кажуть, що актор вирішив реалізувати свій талант в Голлівуді. За плечима у Хабенського дійсно є певний голлівудський досвід - він знімався разом з Бредом Піттом і Коліном Фертом в картині "Світова війна Z", також грав з Мілою Йовович у російській комедії "Викрутаси". До того ж в Америці живе і працює давній друг актора Тимур Бекмамбетов, який міг би скласти протекцію.

А крім цього, у Хабенського в Америці живе його чотирирічний син Іван, мати якого, дружина Костянтина Анастасія, померла в 2008 році від пухлини головного мозку. Як передає "Собеседник", залишати роботу в школах акторської майстерності для обдарованих дітей в декількох російських регіонах Хабенський не буде. Він планує приїжджати в школи на іспити. Сам відомий актор не коментує новину про від'їзд.

Однак друзі і колеги Костянтина спростовують інформацію про еміграцію артиста. Так, популярна актриса Марина Голуб заявила: "Все це вигадки. Нікуди він не емігрує. Майно, в сенсі квартиру, не продає. З театру МХТ ім. А.П. Чехова не йде. Буде грати спектаклі. Я це точно знаю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хабенський зустрічається зі студенткою

Артистка повідомила: "В Америці живе мама покійної дружини Костянтина. І його син. У хлопчика алергія. Тому зиму він проводить в Америці, а влітку приїжджає в Москву. Зрозуміло, Костя часто відвідує сина в Штатах. Але навіщо йому переїжджати туди назовсім? Що він там буде робити? Він вже не раз знімався в Америці. Але хіба мало хто де працює!"

Зараз ви читаєте новину «Костянтин Хабенський вирішив виїхати до Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі