вівторок, 04 грудня 2007 09:07

Хабенський повіз тяжко хвору дружину на лікування до США

У понеділок вранці актор Костянтин Хабенський і його дружина Анастасія вирушили до одного зі столичних аеропортів, щоб летіти на лікування до США.

У елітній клініці Лос-Анджелеса Cedar"s Sinai Hospital світила онкології дали згоду допомогти тяжко хворій дружині російської кінозірки. Спеціаліст із пухлин головного мозку доктор Блек підтвердив, що курс хіміотерапії Настя проходитиме безпосередньо під його наглядом і керівництвом.

Провівши консиліум з приводу стану здоров"я Анастасії Хабенської, московські лікарі вирішили її виписати і направити на подальше лікування до Лос-Анджелеса. Щоб не затягувати час, наші медики написали рекомендації та призначення, які дружина актора узяла з собою до США.

Варіант з Америкою розглядався самим Костянтином вже давно, повідомило джерело в НДІ. За його словами, російські лікарі ні в чому не поступаються колегам із США, Ізраїлю та інших країн, проте більшість заможних росіян все одно віддають перевагу закордонним лікарям.

У американській клініці Анастасію очікують 5 грудня. З її медичною картою вже ознайомився доктор Блек, який проводитиме курс хіміотерапії. Анастасії зроблять додаткові аналізи, щоб урахувати всі нюанси лікування.

Наприкінці вересня Анастасія Хабенська народила первістка. Проте після пологів її стан погіршився. Медики виявили у дружини актора "утворення в правій півкулі головного мозку". У НДІ нейрохірургії імені Бурденка Насті зробили операцію, повідомляє "Твій день".

 

Зараз ви читаєте новину «Хабенський повіз тяжко хвору дружину на лікування до США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі