неділя, 09 жовтня 2022 02:13

Кондратюк розповів, як працював з Могилевською і Кароль

Кондратюк розповів, як працював з Могилевською і Кароль
Кондратюк розповів про тонкощі роботи. Фото: Українська правда

Український продюсер Ігор Кондратюк згадав, як працював на шоу "Шанс".

Кондратюк зізнався, що хоч без конфліктів зі співачкою Наталією Могилевською не обходилося, але її поважає, розповів він в передачі "Ходят слухи".

"Людина, якій не потрібен продюсер, хоч вона завжди бідкалась – от був би у мене продюсер. А я кажу: "та який продюсер тебе переживе". Дуже талановита і крута дівчина", – розповів Кондратюк.

Також він розповів, що Могилевська некерована і може запізнитись на зйомку. Навіть до скандалів доходило.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Христина Соловій привітала з Днем знань і позувала у шкільній формі

Тіна Кароль могла також взяти участь у проєкті "Шанс", але не пройшла. Кондратюк зізнається, що тоді не бачив у співачці суперзірку, якою вона стала зараз.

"Чорний питав мене – ну як тобі? Я говорю: "Ну цікава дівчина, цікава інтонація в голосі". Він теж певний час сумнівався. Усі продюсери сумніваються, доки артист не заробить перший мільйон чи не збере Палац України", – розповідає Кондратюк.

"Шанс" з ведучими Андрієм Кузьменком та Наталією Могилевською став ідейним продовженням проєкту "Караоке на майдані". Герої, які перемагали в програмі, від'їздили на лімузині та автоматично ставали учасниками іншої телепередачі "Шанс", де протягом одного дня над ними працювали найкращі стилісти, візажисти, дизайнери та тренери-продюсери.

Зараз ви читаєте новину «Кондратюк розповів, як працював з Могилевською і Кароль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі