четвер, 30 квітня 2009 13:04

Команда Діми Білана доклала руку до творчості Аліни Гросу

Команда Діми Білана доклала руку до творчості Аліни Гросу
Аліна Гросу вирішила зробити свій репертуар більш дорослим. Вже зараз вона виконує пісні Джо Кокера, а ось тепер на підході студійний альбом, в якому будуть достатньо потужні композиції, створені в співпраці з московськими професіоналами. Одну з пісень нового альбому написав Євгеній Скрипкін - клавішникДіми Білана.

Юна виконавиця заявляє, що період її дитинства вже закінчився і почався ніжний вік, в якому бушує стихія найкрасивіших нестримних почуттів. А пісня Скрипкіна дуже точно передає всі її переживання та емоції. Також артистка вважає, що саме ця композиція стане найпопулярнішою з її напрацьованого творчого арсеналу.

Ще Аліна Гросу зізналася, що незабаром дебютує як композитор і автор текстів.

"Я вже давно пишу вірші та музику, - говорить юна співачка. - Але поки що не на тому рівні, щоб демонструвати громадськості свої твори. Моя авторська творчість знаходиться в процесі еволюції. Я хочу довести свою майстерність до професіоналізму, після чого дебютую як композитор та автор текстів!"

За матеріалами КП, Gloss.ua

Зараз ви читаєте новину «Команда Діми Білана доклала руку до творчості Аліни Гросу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі