вівторок, 19 вересня 2023 13:08

Колишня Кличка кардинально змінила образ, але її захейтили
5

 Гайден Панеттьєрі пофарбувала волосся у рожевий
Фото: instagram.com/haydenpanettiere
 Гайден Панеттьєрі пофарбувала волосся у рожевий
Раніше зірка була білявкою
Раніше зірка була білявкою
Раніше зірка була білявкою

Екснаречена українського боксера Володимира Кличка – американська акторка Гайден Панеттьєрі – кардинально змінила образ.

Зірка пофарбувала корені волосся у зелений колір, а довжину – в рожевий. Фото виклала в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше трьох років про це думав: учасник "Холостячки" кардинально змінив зовнішність

Прихильники помітили, що знаменитість вколола філери в обличчя. Крім цього зазначили, що жінці не пасують зміни в зовнішності.

"Мені сумно…Ти гарна від природи, навіщо ці всі маніпуляції", "Що ти зробила зі своїм ідеальним обличчям?", "Ти немов зовсім іншою людиною стала", "З тобою все гаразд?", "Красивіше без філерів", – писали в коментарях.

Володимир Кличко і Гайден Панеттьєрі почали зустрічатися у 2010-му. Після двох років спільного життя пара повідомила про розрив, залишившись друзями. Але наприкінці березня 2013 папараці вдалось зняти "гарячий" поцілунок Гайден і Володимира під час перебування на баскетбольному матчі в Маямі. Невдовзі пара повідомила про заручини.

2014 року у Гайден та Кличка народилась донька Кая Євдокія. Влітку 2018 Панеттьєр помітили на побаченні з таємничим незнайомцем. Наступного ранку офіційний представник Володимира та Гайден повідомив, що після дев'яти років стосунків пара вирішила розлучитися.

Зараз ви читаєте новину «Колишня Кличка кардинально змінила образ, але її захейтили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі