пʼятниця, 19 січня 2024 09:37

Колишній чоловік Трінчер неочікувано заговорив про відновлення стосунків з нею
4

Анна Трінчер і Олександр Волошин
Фото: instagram.com/annatrincher_official
Анна Трінчер і Олександр Волошин
Анна Трінчер і Олександр Волошин
Трінчер сказала, що думає про почуття Волошина

Український блогер і колишній чоловік співачки Анни Трінчер - Олександр Волошин - неочікувано заговорив про почутя до неї.

В ефірі "Він вона шоу" чоловік пригадав, що вони розійшлися через психічний розлад інфлюенсера. За словами Волошина, тоді Анна "забула про себе".

"Ми розійшлися через мій психічний розлад. Аня повністю всю себе вклала в те, щоб відновити мене, і забула про себе. Тобто частково втратила себе. Зараз я вже бачу, що через місяць після того, як ми розійшлися, вона починає заново себе знаходити", - зазначив Олександр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Більше не можу вдавати з себе іншу" - Анна Трінчер показалася без фотошопу

Додав, що зараз у нього знову починають з'являтися почуття до артистки.

"Я знову бачу її тією, якою вона була. Я не буду голосно заявляти, але я бачу ту дівчину, якій я освідчувався. У мене щось знову з'являється всередині. Може, варто (відновити стосунки - Gazeta.ua)... Я не знаю, як воно буде далі", - прокоментував блогер.

Трінчер своєю чергою зазначила, що їхня історія - приклад того, як не варто поводитися у стосунках.

"Я сподіваюся, що історія моєї кризи і власної трансформації стане для вас дуже повчальною. Дівчата, робимо висновки, вчимося на чужих помилках", - написала Анна в Instagram.

Нагадаємо, Трінчер і Волошин оголосили про розлучення 28 листопада. Ініціатором розриву став Олександр. Він пояснював це тим, що його почуття почали згасати.

Зараз ви читаєте новину «Колишній чоловік Трінчер неочікувано заговорив про відновлення стосунків з нею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі