четвер, 29 серпня 2024 11:58

"Кохаю до щему в серці" - Сергій Притула виклав архівне фото з весілля
3

Сергій Притула відзначив дев'яту річницю шлюбу з дружиною
Фото: instagram.com/siriy_ua
Сергій Притула відзначив дев'яту річницю шлюбу з дружиною
Сергій Притула відзначив дев'яту річницю шлюбу з дружиною

Український ведучий і волонтер Сергій Притула відзначив дев'яту річницю шлюбу з дружиною Катериною.

У своєму Instagram чоловік опублікував архівне фото з весілля і присвятив теплі слова коханій.

"Ділити навпіл біль не менш важливо, ніж радість. І я вдячний тобі за те, що як би не було складно, але твої долоні завжди тактильно чи незримо на моїх скронях. І твої долоні, і дітей, за яких, чуйних та люблячих, я тобі щиро вдячний. Моя менталка тримається на вас", - написав Сергій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сильвестр Сталлоне показав, як з дружиною змінився за 25 років: фото в молодості й зараз

Додав, що час неабияк вплинув на їхні стосунки.

"Обійми стали міцнішими, поцілунки солодшими, розмови тривалішими. Особливо, після довгих розлук. Дев'ять років - це хороший період часу, щоб на нього озирнутись і подякувати одне одному, за прожите не марно спільне життя. Подякувати Богу за дітей, Силам Оборони за захист. Вірю, що після перемоги ти дотримаєш обіцянки і вийдеш за мене ще раз. Кохаю до щему в серці і тамуючи подих. І дякую за цих неймовірних дев'ять років", - зазначив ведучий.

Раніше Притула пояснив, чому не ділиться особистим контентом під час повномасштабної війни. У розмові з Машею Єфросініною зазначив, що не публікує фото з сім'єю, оскільки переймається думкою суспільства.

Зараз ви читаєте новину «"Кохаю до щему в серці" - Сергій Притула виклав архівне фото з весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі