середа, 14 серпня 2024 14:24

"Можливо зроблю комусь боляче" - Сергій Притула зізнався, що не дозволяє собі під час війни
3

Сергій Притула
Фото: Скріншот
Сергій Притула і Маша Єфросініна
Сергій Притула

Волонтер та шоумен Сергій Притула пояснив, чому не ділиться особистим контентом під час повномасштабної війни.

У розмові з Машею Єфросініною ведучий зазначив, що не публікує фото з сім'єю, оскільки переймається думкою суспільства.

"У багатьох дітей загинули батьки, у багатьох батьків загинули діти. А тут я раптом візьму і виставлю своє особисте приватне щастя, а воно в дітях, напоказ (і зроблю, можливо, комусь цим боляче). Бо Притула може зі своїми дітьми погратися, а я вже зі своєю дитиною не зможу погратися", - поділився чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Педан сказав, чи дало навчання в університеті йому відстрочку від армії

Додав, що зараз не може дозволити собі відпочинок.

"Я, наприклад, хочу поїхати в Карпати. Я не був в горах дуже давно. Дуже їх люблю, в мене є просто такі місця сили в Карпатах, куди я приїду на три дні і повертаюся Халком. Думаю. От я зараз тут буду лежати на полонині, а хтось зніме мене на телефон, і потім скажуть: "Ви от донатите, а він замість того, щоб допомагати армії, валяється в горах", - підсумував Сергій.

Раніше Притула розповів про свої заробітки на телебаченні. Кар'єру він розпочав 2008 року на "Новому каналі". Разом з Олександром Педаном та Ольгою Фреймут він вів "Підйом". На піку Притула був ведучим одночасно семи програм на трьох телеканалах. Його річний дохід становив $150 тис, а це понад 4 млн грн. Декілька років тому це дозволило йому придбати одразу три квартири у Києві.

Зараз ви читаєте новину «"Можливо зроблю комусь боляче" - Сергій Притула зізнався, що не дозволяє собі під час війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі