середа, 18 вересня 2024 11:59

Могилевська відверто розповіла про захоплення прийомних доньок і чи планувала подвійне усиновлення
3

Наталія Могилевська розказала, чим захоплюються її діти
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Наталія Могилевська розказала, чим захоплюються її діти
Наталія Могилевська розказала, чим захоплюються її діти

Українська співачка Наталія Могилевська не планувала подвійне усиновлення.

В інтерв'ю програмі "Київ 24" артистка зазначила, що не знала, що у Софії є сестра Мішель.

"Я не планувала, чесно кажучи. Просто любов з першого погляду. Я полюбила дуже маленьку Соню, я не знала, що в неї є сестричка. Коли дізналась, була щаслива, що їх дві", - зізналася зірка.

Додала, що кожна з дівчат потребує різної уваги.

"Фізично потребує більше уваги молодша, їй треба дуже багато чого організувати і їй потрібна допомога. Тому що вона не ходила, не говорила, не їла сама тощо. А що стосується психологічної роботи, то дуже багато потребує старша донька, тому що це про все. Про ставлення до життя, про повагу до дорослих, про власні кордони, про решту-решту-решту", - пояснила виконавиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 57-річний Венсан Кассель стане батьком учетверте: фото вагітної обраниці

За словами Наталії, 13-річна Мішель захоплюється футболом.

"Вона грає в футбол із хлопчиками...Вже грає в жіночій команді, і позавчора було змагання - дівчата проти хлопчиків. Дівчата поки що програли. Вона була на воротах, воротар. Але мені дуже, дуже приємно...", - розповіла співачка.

Наостанок жінка зазначила, що доньки танцюють та прекрасно співають. Але вона переконана, що майбутня професія дівчат буде пов'язана не з творчістю.

Раніше Могилевська показала, як Мішель привітала її з днем народження. Артистка опублікувала зворушливе відео, на якому дівчина дякує зіркові матері.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська відверто розповіла про захоплення прийомних доньок і чи планувала подвійне усиновлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі