вівторок, 20 грудня 2011 17:40

Коханка Сильвіо Берлусконі народила дитину

Коханка Сильвіо Берлусконі народила дитину

Одна з центральних фігур сексуального скандалу за участю екс-прем'єра Італії Сільвіо Берлусконі марокканська танцівниця Каріма аль-Маруге на прізвисько Рубі стала матір'ю. 19-річна Рубі народила дівчинку, яка отримала ім'я Софія Аіда, повідомляє Il Secolo XIX.

Пологи пройшли в одній з клінік Генуї, хоча напередодні бойфренд Рубі, 41-річний Лука Рісс повідомив, що його кохана була госпіталізована в Мілані. Газета вказує, що цю заяву чоловік зробив, щоб заплутати журналістів і відвернути їхню увагу від реального місцезнаходження своєї подруги.

За наявною інформацією, батько новонародженої не був присутній при пологах, і підтримку Рубі надавала її подруга, яка перебувала поряд з нею у лікарні. В даний час новоспечена мати та її дитина почуваються нормально. Як скоро їх випишуть з клініки, не повідомляється.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Берлусконі сфотографували голим в компанії повій

Про те, що Каріма аль-Маруге готується стати матір'ю, стало відомо в липні 2011 року. Про це заявила сама марокканська танцівниця. При цьому вона заявила, що вагітна хлопчиком.

Каріма аль-Маруге є фігуранткою справи, порушеної проти Сильвіо Берлусконі в 2010 році. За версією слідства, тепер уже колишній прем'єр-міністр Італії вступав з танцівницею в інтимний зв'язок, коли дівчині ще не було 18 років. Колишнього політика звинувачують у зв'язку з неповнолітньою і причетності до проституції.

Зараз ви читаєте новину «Коханка Сильвіо Берлусконі народила дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі