понеділок, 18 березня 2024 13:16

"Кінець епохи рожевого волосся" - Анна Трінчер кардинально змінила зовнішність
6

Анна Трінчер
Фото: Скріншот
Анна Трінчер
Анна Трінчер
Анна Трінчер
Анна Трінчер

Українська співачка Анна Трінчер похизувалася змінами в зовнішності.

Зірка змінила зачіску. Кадри виклала в Instagram.

"Кінець епохи рожевого волосся... Дуже хотілось змін, рожеве волосся вже не відчувалось мною, тож вирішила втілити дуже давню мрію і зробити білі пасма! Саме рожеве висвітлене волосся було дуже пошкоджене і половина відпала, тому їм треба час відпочити і підлікуватись!", - пояснила блогерка.

Додала, що результатом змін задоволена.

"А ще мене підстригли і затонували в темніший відтінок… задоволена кішка! Як вам?", - запитала в прихильників Анна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 50-річна ексдружина мера Києва показала обличчя без макіяжу та фільтрів

Підписники в свою чергу написали жінці чимало компліментів. Крім цього зазначили, що майстер, який фарбував Трінчер схожий на її колишнього чоловіка - Олександра Волошина.

"Вау, дуже стильно", "Красуня", "Цей чоловік на Волошина схожий", "Набагато краще, свіжіше", "Вау, прямо карамелька", - писали в коментарях.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений користувачем @annatrincher_official

Анна Трінчер після розлучення з блогером Олександром Волошиним почала знову цікавитись чоловіками. З одним з них вона навіть сходила на побачення перед відпочинком на Балі. Перший час вона відмовляла чоловікам в побаченні, тому що не була готова до нових романтичних стосунків. Однак зараз вона готова більше спілкуватися з протилежною статтю.

Зараз ви читаєте новину «"Кінець епохи рожевого волосся" - Анна Трінчер кардинально змінила зовнішність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі