середа, 06 травня 2015 10:47

Кім Кардаш'ян у прозорій кофтинці влаштувала автограф сесію нової книжки
5

Фото: Reuters

Після появи на Балу інституту костюма-2015 Кім Кардаш'ян прибула в книжковий магазин Barnes & Noble, де у селебріті була запланована автограф-сесія з нагоди публікації збірника селфі "Егоїстична".

Кім підписала кілька примірників збірки і, зрозуміло, зробила пару селфі з фанатами, які провели в черзі кілька годин, прагнучи отримати заповітний автограф Кардаш'ян.

Нагадаємо, лімітований випуск "Selfish" був розкуплений шанувальниками селебріті всього за одну хвилину.

Читайте також: Кім Кардаш'ян забула одягнути білизну на червону доріжку

Тим не менш, книга селфі Кім зустріла не настільки райдужний прийом в професійних колах. Приміром, арт-критик The Guardian порівняв вихід "егоїстично" з цвяхом в кришці труни мистецтва фотографії:

"Популярність селфі говорить про те, що епоха фотографії як творчості завершена. Книга" Selfish "остаточно поховала цей прекрасний вид мистецтва. Тепер фотознімки виконують тільки інформаційну функцію. Хто стане милуватися талановитими композиціями, коли є можливість розглянути сідниці Кім Кардаш'ян"

Читайте також: Дженніфер Лопес та Кім Кардаш'ян помірялись сідницями

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян у прозорій кофтинці влаштувала автограф сесію нової книжки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі