середа, 01 червня 2022 13:31

"Кайфові відчуття" - Злата Огнєвіч показала, як робила перші татуювання
5

Злата Огнєвіч зробила перші татуювання
Фото: instagram.com/zlata.ognevich/
Злата Огнєвіч зробила перші татуювання
Злата Огнєвіч зробила перші татуювання
Злата Огнєвіч зробила перші татуювання
Злата Огнєвіч зробила перші татуювання

Співачка Злата Огнєвіч днями вирушила в Одесу, де вирішила трохи поекспериментувати і зробити перші у своєму житті тату.

Зірка показала, як проходив сеанс і пояснила, що означають символи, які відтепер прикрашатимуть її тіло. Про це розповіла в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Можете називати мене "бЕндеровцем" - Бєдняков оголосив, що переходить на українську

"До речі, це не так боляче, як собі уявляла. Це такі, кайфові відчуття. Вже думаю про наступне місце для тату, але це буде не дуже скоро, тому що до цього треба готуватися і знати, що саме я хочу", - розказала Огнєвіч.

Огнєвіч вперше розповіла, чому обрала столичного підприємця Андрія Задворного у фіналі. Також вона зізналася, чи спілкувалася з переможцем романтичного шоу після початку російської агресії. Подробицями поділилася в проєкті "Як ти?".

За словами Огнєвіч, коли почалася повномасштабна війна, Задворний їй навіть не зателефонував. Однак справами виконавиці поцікавився фіналіст "Холостячки" Дмитро Шевченко та учасник шоу Макс Тарапата.

Зараз ви читаєте новину «"Кайфові відчуття" - Злата Огнєвіч показала, як робила перші татуювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі