пʼятниця, 23 серпня 2024 18:21

Ігор Кондратюк різко "пройшовся" по Данилку через російськомовні пісні під час війни
3

Ігор Кондратюк
Фото: Скріншот
Ігор Кондратюк і Максим Крапівний
Вєрка Сердючка з "мамою"

Український продюсер Ігор Кондратюк розкритикував Андрія Данилка через російськомовні пісні під час повномасштабного вторгнення.

В інтерв'ю Максиму Крапівному чоловік зазначив, що не підтримує роздуми артиста щодо мовного питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогер Волошин підтвердив виїзд з України і звинуватив владу. Що він сказав

"Андрій Данилко - геніальний актор. Мені, чесно кажучи, байдужі його думки з приводу якихось філософських, фундаментальних питань. Якщо мене такі питання цікавлять, то я звертаюсь до людей, які фахово в цьому краще обізнані, ніж Андрій Данилко. Його авторитет, на мій погляд, закінчується його піснями і, може, там деякими його членствами в журі. Крапка. Я до цього простіше ставлюся", - прокоментував Кондратюк.

На його думку, Данилко "просто так себе вигороджує".

"Він вважає, що його російськомовна творчість прекрасна. Це взагалі дивна історія про те, що це вони розмовляють російською, його, мовою. Це смішно звучить. Тому що країна-носій російської мови - це, звичайно ж, Росія, а не Полтавщина, звідки родом Андрій Данилко", - наголосив продюсер.

Нагадаємо, Данилко зізнався, що російська для нього - це мова комунікації.

"Якби не російська мова, як би я міг розмовляти із Лаймою Вайкуле? Вона не знає української, а я не знаю латиської. У мене є своє ставлення до цього. Коли мені кажуть, що я розмовляю мовою агресора, то я кажу: "А може, агресор розмовляє російською?". Мова дана для комунікації. Пісні здебільшого написані мною. Я сам з Полтави, там суржик, я навіть колись цього соромився. І зараз кажу, що це особливість нашої області. Чому я маю себе ламати?", - казав він.

Додав, що йому потрібен час, щоб повністю перейти на українську.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Кондратюк різко "пройшовся" по Данилку через російськомовні пісні під час війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі